MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yaralanan Kavaklıgil'i ziyaret etti

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 02.07.2023 - 16:53, Güncelleme: 02.07.2023 - 16:57 2358+ kez okundu.
 

MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yaralanan Kavaklıgil'i ziyaret etti

KASTAMONU (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yüksekten düşerek yaralanan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'i ziyaret etti. Durmaz'ın ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Kavaklıgil, yaklaşık bir hafta önce yüksek bir yerden düşerek kaza geçirdiğini, vücudunun birçok yerinde yaralanma meydana geldiğini belirtti. Kavaklıgil, "Sağ ayak bileğimde çatlak ve tendon kopması, sağ el bileğinde ve kuyruk sokumunda çatlak, ayrıca kafa bölgesinde 4-5 bölgede dikişle iyileştirilebilecek derin yaraların meydana geldi." ifadesini kullandı. Çeşitli hastanelerde tedavi görerek evinde iyileşme sürecine girdiğini anlatan Kavaklıgil, şunları kaydetti: "Allah'ın izniyle ve sizlerin dualarıyla en kısa sürede birlikte olacağımıza yürekten inanıyor, güzel günleri beraber geçireceğimiz için heyecanlanıyorum. Arayarak yanımda olduğunu, geçmiş olsun dileklerini ileten muhterem Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye, evimize gelerek ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız ağabeyim Sayın Sadir Durmaz beyefendiye ve ilk günden bu güne yanımızdan ayrılmayan üzüntümüzü en derin şekilde yaşayan, adeta etrafımızda pervane olan dostlarımıza arkadaşlarımıza ve siz değerli hemşehrilerimize, hastanelerimizde gayretli ve özverili çalışmalarından ötürü sağlık çalışanlarımıza, doktorlarımıza, yardımcı hizmetler kadrosundaki arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Rabb'im ayrı ayrı hepinizden razı olsun. Bu vesile ile geçmiş Kurban Bayramı'nızı kutluyor, sizlere Rabb'imden sevdiklerinizle güzel ve sağlıklı bir ömür diliyorum."  

KASTAMONU (AA) - MHP Genel Başkan Yardımcısı Sadir Durmaz, yüksekten düşerek yaralanan Tosya Belediye Başkanı Volkan Kavaklıgil'i ziyaret etti.

Durmaz'ın ziyaretini sosyal medya hesabından paylaşan Kavaklıgil, yaklaşık bir hafta önce yüksek bir yerden düşerek kaza geçirdiğini, vücudunun birçok yerinde yaralanma meydana geldiğini belirtti.

Kavaklıgil, "Sağ ayak bileğimde çatlak ve tendon kopması, sağ el bileğinde ve kuyruk sokumunda çatlak, ayrıca kafa bölgesinde 4-5 bölgede dikişle iyileştirilebilecek derin yaraların meydana geldi." ifadesini kullandı.

Çeşitli hastanelerde tedavi görerek evinde iyileşme sürecine girdiğini anlatan Kavaklıgil, şunları kaydetti:

"Allah'ın izniyle ve sizlerin dualarıyla en kısa sürede birlikte olacağımıza yürekten inanıyor, güzel günleri beraber geçireceğimiz için heyecanlanıyorum. Arayarak yanımda olduğunu, geçmiş olsun dileklerini ileten muhterem Genel Başkanım Sayın Devlet Bahçeli beyefendiye, evimize gelerek ziyaret eden Genel Başkan Yardımcımız ağabeyim Sayın Sadir Durmaz beyefendiye ve ilk günden bu güne yanımızdan ayrılmayan üzüntümüzü en derin şekilde yaşayan, adeta etrafımızda pervane olan dostlarımıza arkadaşlarımıza ve siz değerli hemşehrilerimize, hastanelerimizde gayretli ve özverili çalışmalarından ötürü sağlık çalışanlarımıza, doktorlarımıza, yardımcı hizmetler kadrosundaki arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum. Rabb'im ayrı ayrı hepinizden razı olsun. Bu vesile ile geçmiş Kurban Bayramı'nızı kutluyor, sizlere Rabb'imden sevdiklerinizle güzel ve sağlıklı bir ömür diliyorum."

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.