MHP'de Emecen gitti, Işıkdemir geldi

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 22.08.2016 - 23:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3505+ kez okundu.
 

MHP'de Emecen gitti, Işıkdemir geldi

MHP Bulancak İlçe Başkanı Fatih Emecen,...
...genel merkez kararı ile görevden alındığını söyledi. Dört buçuk yıl boyunca yaptığı ilçe başkanlığı görevinin genel merkez kararı ile sonlandırıldığını duyuran Emecen, "Yaklaşık 4.5 yıldır şan ve şerefle yürüttüğüm MHP Bulancak ilçe başkanlığı görevimden bugün itibaren genel merkez ve il teşkilatının kararıyla görevim sona ermiştir. Öncelikle bu dönemde şahsımla yol arkadaşlığı yapan gecesini gündüzüne katan bütün partili ve Bulancaklı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Ben hepsinden razıyım onlar da inşallah bizlerden razı olmuşlardır. Görevim süresince partimizin bayrağını hep yukarı taşımaya uğraştık ilçemiz de hep daha iyi yerlere getirdiğimiz partimizi görevi devralan arkadaşlarında inşallah bu bayrağı daha yukarı taşıyacağının inancındayım. Bugünden itibaren partimin bir neferi olarak ilçemde ve ilimde bir ülkücü olarak hayatıma devam edeceğim. Bu süreçte yol arkadaşlığı yaptığımız ilçe başkanlarımız ve milletvekili Dr. Orhan Erzurum'a teşekkürlerimi iletiyorum ve şükranlarımı sunuyorum, biz siyasette iyi bir ekip olduk ve bu ekiple de yolumuza devam edeceğiz. Bizlerden bu zaman da partimize ve davamıza zarar verecek açıklama bekleyenler hiç bir zaman umduğunu bulamayacaklardır" dedi. Emecen'den boşalan başkanlığa Erdoğan Işıkdemir'in atandığı öğrenildi.
MHP Bulancak İlçe Başkanı Fatih Emecen,...

...genel merkez kararı ile görevden alındığını söyledi. Dört buçuk yıl boyunca yaptığı ilçe başkanlığı görevinin genel merkez kararı ile sonlandırıldığını duyuran Emecen, "Yaklaşık 4.5 yıldır şan ve şerefle yürüttüğüm MHP Bulancak ilçe başkanlığı görevimden bugün itibaren genel merkez ve il teşkilatının kararıyla görevim sona ermiştir. Öncelikle bu dönemde şahsımla yol arkadaşlığı yapan gecesini gündüzüne katan bütün partili ve Bulancaklı hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum. Ben hepsinden razıyım onlar da inşallah bizlerden razı olmuşlardır. Görevim süresince partimizin bayrağını hep yukarı taşımaya uğraştık ilçemiz de hep daha iyi yerlere getirdiğimiz partimizi görevi devralan arkadaşlarında inşallah bu bayrağı daha yukarı taşıyacağının inancındayım. Bugünden itibaren partimin bir neferi olarak ilçemde ve ilimde bir ülkücü olarak hayatıma devam edeceğim. Bu süreçte yol arkadaşlığı yaptığımız ilçe başkanlarımız ve milletvekili Dr. Orhan Erzurum'a teşekkürlerimi iletiyorum ve şükranlarımı sunuyorum, biz siyasette iyi bir ekip olduk ve bu ekiple de yolumuza devam edeceğiz. Bizlerden bu zaman da partimize ve davamıza zarar verecek açıklama bekleyenler hiç bir zaman umduğunu bulamayacaklardır" dedi.

Emecen'den boşalan başkanlığa Erdoğan Işıkdemir'in atandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.