Minik Çevreciler ödüllerini aldı

EĞİTİM 15.06.2023 - 21:30, Güncelleme: 15.06.2023 - 21:31 7761+ kez okundu.
 

Minik Çevreciler ödüllerini aldı

Sabiha Özdemir Anaokulu öğrenciler arasında düzenlendiği sıfır atık temalı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini dağıttı.
2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılında öğretmen Emel Uğurlu tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında sınıflar arası kağıt toplama yarışması yapıldı. Yarışmada 50 kg ve üzeri kağıt getiren Minik Kozalar sınıfından Esila Şahin ve Irmak Ada Karabaş, Deniz Yıldızları sınıfından Ahmet Emir Cürgül ile Kerem Özdemir ödül almaya hak kazandı. Yapılan yarışma ile öğrencilere atıkların kaynağında ayrıştırılması, çevre kirliliğinin önlenmesi, bertaraf tesislerinin ömrünün uzatılması, atık oluşumunun azaltılması, gelecek nesillere daha temiz ve daha yaşanabilir bir çevre bırakılması ve ekonomiye katma değer sağlanması farkındalığı kazandırıldı. Program öğrencilere hediyelerinin verilmesi ve hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu. Kazanan öğrenciler ödüllerini Okul Müdürü Sevilay Yılmaz'dan aldı. Törene Müdür Yardımcısı Orhan Tamcı ve Deniz Yıldızları Sınıfı Öğretmeni Ömrüm Uzun Yolcu katıldı.
Sabiha Özdemir Anaokulu öğrenciler arasında düzenlendiği sıfır atık temalı yarışmada dereceye giren öğrencilere ödüllerini dağıttı.

2022 - 2023 Eğitim Öğretim yılında öğretmen Emel Uğurlu tarafından yürütülen Sıfır Atık Projesi kapsamında sınıflar arası kağıt toplama yarışması yapıldı.

Yarışmada 50 kg ve üzeri kağıt getiren Minik Kozalar sınıfından Esila Şahin ve Irmak Ada Karabaş, Deniz Yıldızları sınıfından Ahmet Emir Cürgül ile Kerem Özdemir ödül almaya hak kazandı.

Yapılan yarışma ile öğrencilere atıkların kaynağında ayrıştırılması, çevre kirliliğinin önlenmesi, bertaraf tesislerinin ömrünün uzatılması, atık oluşumunun azaltılması, gelecek nesillere daha temiz ve daha yaşanabilir bir çevre bırakılması ve ekonomiye katma değer sağlanması farkındalığı kazandırıldı. Program öğrencilere hediyelerinin verilmesi ve hatıra fotoğrafları çekilmesi ile son buldu.

Kazanan öğrenciler ödüllerini Okul Müdürü Sevilay Yılmaz'dan aldı.

Törene Müdür Yardımcısı Orhan Tamcı ve Deniz Yıldızları Sınıfı Öğretmeni Ömrüm Uzun Yolcu katıldı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.