Minik kalplerden Kızılay’a destek

EĞİTİM 06.11.2021 - 15:00, Güncelleme: 06.11.2021 - 15:02 3288+ kez okundu.
 

Minik kalplerden Kızılay’a destek

Bulancak 75.Yıl Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri Fulya Arzu Aydın, Yonca Özdemir ve Fatma Beşikçi’nin farkındalık etkinlikleri ile büyüklere örnek oluyorlar.
Yangın, sel, deprem gibi birçok afet ve felakette mağdurun, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşup yalnız bırakmayan Kızılay’ın Haftası, Bulancak 75.Yıl Anaokulu’nda yapılan etkinlik ile kutlandı. Anaokulu öğrencileri, okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte yardıma muhtaç vatandaşlara yardım kolisi hazırladılar. Kızılay gönüllüsü taçları ile kolilerini Kızılay tarafından gönderilen araca taşıyan minik kalpler yardımlaşmanın ve paylaşmanın ne kadar önemli olduğunun göstergesi oldular.
Bulancak 75.Yıl Anaokulu öğrencileri, öğretmenleri Fulya Arzu Aydın, Yonca Özdemir ve Fatma Beşikçi’nin farkındalık etkinlikleri ile büyüklere örnek oluyorlar.

Yangın, sel, deprem gibi birçok afet ve felakette mağdurun, ihtiyaç sahiplerinin yardımına koşup yalnız bırakmayan Kızılay’ın Haftası, Bulancak 75.Yıl Anaokulu’nda yapılan etkinlik ile kutlandı.

Anaokulu öğrencileri, okul bahçesinde düzenlenen etkinlikte yardıma muhtaç vatandaşlara yardım kolisi hazırladılar.

Kızılay gönüllüsü taçları ile kolilerini Kızılay tarafından gönderilen araca taşıyan minik kalpler yardımlaşmanın ve paylaşmanın ne kadar önemli olduğunun göstergesi oldular.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.