‘Öğrencilerimizin çağrısıyla KYK faizlerini sildik’

EĞİTİM 21.07.2022 - 17:14, Güncelleme: 21.07.2022 - 17:14 5681+ kez okundu.
 

‘Öğrencilerimizin çağrısıyla KYK faizlerini sildik’

AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, “CHP Genel Başkanı, belediye başkanları il ve ilçe başkanlarının hazır yapılan hizmete konmak gibi bir huyları var” dedi.
Gazetemize konuşan Başkan Yıldırım, “Öğrencilerimiz ve mezun olanlar için büyük sorun olan KYK borç faizleriyle ilgili hükümetimiz ve sayın Cumhurbaşkanımızın uzun süreden beri yaptığı açıklama ve çalışmalar vardı. En son Sayın Cumhurbaşkanımız kabine toplantısı sonucunda KYK kredi faizlerinin sıfırlandığını ve sadece ana paranın alınacağını açıklayarak 3 milyonun üstünde gencimize müjde verdi. 26 Milyar lira olan faiz öğrencilerimizin omuzlarından hükümetimiz tarafından kaldırıldı. Her hizmete konmayı adet edinen CHP ve yandaşları siyasi hayatında seçim kaybetmek ve kasetle başa gelmekten başka bir başarısı olmayan, SSK’yı batıran Kılıçdaroğlu’na teşekkür kampanyası başlatmışlar” diye konuştu. Yıldırım açıklamasının devamında, “Bulancak CHP ilçe başkanı da ‘Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla KYK faizler silindi’ diye akla ziyan bir paylaşım yapmış. Madem Sayın Kılıçdaroğlu çağrı yapmakla iş çözüyorsa İstanbul, Ankara, Adana, İzmir gibi büyükşehirlerde borç batağına batıp hiçbir icraat yapmayan ulaşıma, suya, park ücretlerine yüzde 500 civarlarında zam yapan başkanlarına çağrı yapsın da zamları geri aldırsın. Şehirlerinde sel, afet yaşanırken tatil yapan başkanlarına çağrı yapsın da halkımızın yanlarında olsunlar. Milletimiz için hizmetkar olma noktasında bize kimsenin çağrı yapmasına gerek yok. Biz havaalanı, yol, köprü, baraj, santral, hastane ve yüzlerce yaptığımız her hizmete karşı çıkıp iptal ettirmek için mahkemeye koşanlar bize hizmet çağrısı yapamaz. Biz bu beceriksizlerin sözüyle değil halkımızın emriyle hizmet ederiz. Yapılan hizmetlerden dolayı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz. Yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar onlarda ancak dedikodu ve yalan siyaseti yapar” ifadelerini kullandı.   Haber : Muzaffer Şahin                
AK Parti Bulancak İlçe Başkanı Necati Yıldırım, “CHP Genel Başkanı, belediye başkanları il ve ilçe başkanlarının hazır yapılan hizmete konmak gibi bir huyları var” dedi.

Gazetemize konuşan Başkan Yıldırım, “Öğrencilerimiz ve mezun olanlar için büyük sorun olan KYK borç faizleriyle ilgili hükümetimiz ve sayın Cumhurbaşkanımızın uzun süreden beri yaptığı açıklama ve çalışmalar vardı. En son Sayın Cumhurbaşkanımız kabine toplantısı sonucunda KYK kredi faizlerinin sıfırlandığını ve sadece ana paranın alınacağını açıklayarak 3 milyonun üstünde gencimize müjde verdi. 26 Milyar lira olan faiz öğrencilerimizin omuzlarından hükümetimiz tarafından kaldırıldı. Her hizmete konmayı adet edinen CHP ve yandaşları siyasi hayatında seçim kaybetmek ve kasetle başa gelmekten başka bir başarısı olmayan, SSK’yı batıran Kılıçdaroğlu’na teşekkür kampanyası başlatmışlar” diye konuştu.

Yıldırım açıklamasının devamında, “Bulancak CHP ilçe başkanı da ‘Kılıçdaroğlu’nun çağrısıyla KYK faizler silindi’ diye akla ziyan bir paylaşım yapmış. Madem Sayın Kılıçdaroğlu çağrı yapmakla iş çözüyorsa İstanbul, Ankara, Adana, İzmir gibi büyükşehirlerde borç batağına batıp hiçbir icraat yapmayan ulaşıma, suya, park ücretlerine yüzde 500 civarlarında zam yapan başkanlarına çağrı yapsın da zamları geri aldırsın. Şehirlerinde sel, afet yaşanırken tatil yapan başkanlarına çağrı yapsın da halkımızın yanlarında olsunlar. Milletimiz için hizmetkar olma noktasında bize kimsenin çağrı yapmasına gerek yok. Biz havaalanı, yol, köprü, baraj, santral, hastane ve yüzlerce yaptığımız her hizmete karşı çıkıp iptal ettirmek için mahkemeye koşanlar bize hizmet çağrısı yapamaz. Biz bu beceriksizlerin sözüyle değil halkımızın emriyle hizmet ederiz. Yapılan hizmetlerden dolayı Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan’a teşekkür ederiz. Yaparsa Recep Tayyip Erdoğan yapar onlarda ancak dedikodu ve yalan siyaseti yapar” ifadelerini kullandı.

 

Haber : Muzaffer Şahin

 

 

 

 

 

 

 

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (1 )

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
limitless
(22.07.2022 09:20 - #72725)
parayı yerken iyiydi ama. alırken geri verileceğini bilmiyor muydu bu öğrenciler?
Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
(0) (0)
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.