Okul servis araçları denetlendi

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 20.10.2023 - 13:35, Güncelleme: 20.10.2023 - 13:36 18508+ kez okundu.
 

Okul servis araçları denetlendi

Samsun'da, okul servis araçlarına yönelik denetimde 592 aracın kontrol edildiği bildirildi.
Samsun Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, çocukların güvenli, rahat ve huzur içinde ulaşımlarının sağlanabilmesi için okul servis araçlarında denetim gerçekleştirildiği belirtildi. Zaman zaman genişletilmiş özel denetim de yapıldığı aktarılan açıklamada, "Genel hizmet birimlerinden takviye yapılarak il genelinde eş zamanlı 55 noktada 157 personelin katılımıyla okul servis araçları üzerinde denetim yapılmıştır. Bu kapsamda 592 araç kontrol edilmiş, ihlali tespit edilen 49 araca 47 bin 653 lira idari para cezası uygulanmış, 14 araç da trafikten men edilmiştir." ifadesine yer verildi. Açıklamada, denetimlerin aralıklarla devam edeceği kaydedildi.  
Samsun'da, okul servis araçlarına yönelik denetimde 592 aracın kontrol edildiği bildirildi.

Samsun Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklamada, çocukların güvenli, rahat ve huzur içinde ulaşımlarının sağlanabilmesi için okul servis araçlarında denetim gerçekleştirildiği belirtildi.

Zaman zaman genişletilmiş özel denetim de yapıldığı aktarılan açıklamada, "Genel hizmet birimlerinden takviye yapılarak il genelinde eş zamanlı 55 noktada 157 personelin katılımıyla okul servis araçları üzerinde denetim yapılmıştır. Bu kapsamda 592 araç kontrol edilmiş, ihlali tespit edilen 49 araca 47 bin 653 lira idari para cezası uygulanmış, 14 araç da trafikten men edilmiştir." ifadesine yer verildi.

Açıklamada, denetimlerin aralıklarla devam edeceği kaydedildi.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.