Onlar şimdi asker

YAŞAM 17.05.2024 - 10:51, Güncelleme: 17.05.2024 - 10:51 4488+ kez okundu.
 

Onlar şimdi asker

Engelliler Haftası’nda düzenlenen etkinlikler kapsamında engelleri nedeniyle askerlik yapamayan gençler, Ayvalık Belediyesi tarafından düzenlenen tekne turunda ellerine kına yaktı.
Tekne turunda bir günlük de olsa temsili askerlik yapacak olan gençlerin ellerine geleneksel kına yakılırken, doğum günü olan bireyler için de pasta kesildi. Tekne turuna katılanlar tarafından temsili olarak askerlik uğurlaması yapılan gençlerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu. Tekne turuna; Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Özel Çocuklar Eğitim Evi, Özel Ayvalık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Zeytin Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Birlik Ortopedik Engelliler Derneği üyeleri katıldı.  
Engelliler Haftası’nda düzenlenen etkinlikler kapsamında engelleri nedeniyle askerlik yapamayan gençler, Ayvalık Belediyesi tarafından düzenlenen tekne turunda ellerine kına yaktı.

Tekne turunda bir günlük de olsa temsili askerlik yapacak olan gençlerin ellerine geleneksel kına yakılırken, doğum günü olan bireyler için de pasta kesildi.

Tekne turuna katılanlar tarafından temsili olarak askerlik uğurlaması yapılan gençlerin mutluluğu yüzlerinden okunuyordu.

Tekne turuna; Belediye Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü Özel Çocuklar Eğitim Evi, Özel Ayvalık Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi, Özel Zeytin Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi ve Birlik Ortopedik Engelliler Derneği üyeleri katıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.