Ordu'da Lüks Mekanda Silah Sesleri Panik Yarattı

ASAYİŞ (YH) - Yıldız Haber | 21.06.2024 - 11:21, Güncelleme: 21.06.2024 - 11:21 4961 kez okundu.
 

Ordu'da Lüks Mekanda Silah Sesleri Panik Yarattı

Ordu'nun Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi Plaj Caddesi'nde bulunan bir lüks mekanda yaşanan silahlı saldırı, büyük paniğe neden oldu.
Eğlence merkezi olarak bilinen bölgede, gece saat 23.15'te gelen silah sesleri korku dolu anların yaşanmasına yol açtı. Gece saatlerinde restorandan gelen silah sesleri, hem restoran içerisinde hem de çevrede büyük panik yarattı. Olayda ölü ve yaralı olmaması teselli kaynağı olurken, mekanın küçük çaplı hasar aldığı bildirildi. Olayın hemen ardından polis ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek şüpheliyi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Silahlı saldırının nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
Ordu'nun Altınordu ilçesi Akyazı Mahallesi Plaj Caddesi'nde bulunan bir lüks mekanda yaşanan silahlı saldırı, büyük paniğe neden oldu.

Eğlence merkezi olarak bilinen bölgede, gece saat 23.15'te gelen silah sesleri korku dolu anların yaşanmasına yol açtı.

Gece saatlerinde restorandan gelen silah sesleri, hem restoran içerisinde hem de çevrede büyük panik yarattı. Olayda ölü ve yaralı olmaması teselli kaynağı olurken, mekanın küçük çaplı hasar aldığı bildirildi.

Olayın hemen ardından polis ekipleri hızlı bir şekilde müdahale ederek şüpheliyi kısa sürede yakalayıp gözaltına aldı. Silahlı saldırının nedeni hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.