Ordu’da sel sonrası çalışmalar sürüyor

YAŞAM (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 17.10.2023 - 12:16, Güncelleme: 17.10.2023 - 13:11 20361+ kez okundu.
 

Ordu’da sel sonrası çalışmalar sürüyor

Ordu’nun Fatsa ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan sel sonrası ekiplerin çalışmaları sürüyor. Ekipler, su baskınlarının olduğu noktalarda tahliye işlemleri gerçekleştiriyor.
İlçede dün etkili olan yağış akşam saatlerinde şiddetini arttırdı. Etkili olan sağanak nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu ile şehir merkezindeki ara sokaklar sular altında kaldı. Sağanak sonrası çok sayıda iş yeri ve bazı evleri su bastı, bazı yollarda tahribatlar yaşandı. Okul bahçelerinin de su ile dolduğu ilçede 600 öğrencinin bulunduğu KYK yurdunu da su bastı, yurtta gece boyunca elektrik kesintisi yaşandı. Ekipler sabah saatlerine kadar yurtta su tahliyesi için çalışma sürdürdü. Dün gece boyunca devam eden çalışmaların ardından ekipler yol, okul bahçeleri ve su baskınlarının olduğu binalarda tahliye işlemlerini sürdürüyor.
Ordu’nun Fatsa ilçesinde dün akşam saatlerinde yaşanan sel sonrası ekiplerin çalışmaları sürüyor. Ekipler, su baskınlarının olduğu noktalarda tahliye işlemleri gerçekleştiriyor.

İlçede dün etkili olan yağış akşam saatlerinde şiddetini arttırdı. Etkili olan sağanak nedeniyle Karadeniz Sahil Yolu ile şehir merkezindeki ara sokaklar sular altında kaldı. Sağanak sonrası çok sayıda iş yeri ve bazı evleri su bastı, bazı yollarda tahribatlar yaşandı. Okul bahçelerinin de su ile dolduğu ilçede 600 öğrencinin bulunduğu KYK yurdunu da su bastı, yurtta gece boyunca elektrik kesintisi yaşandı. Ekipler sabah saatlerine kadar yurtta su tahliyesi için çalışma sürdürdü.
Dün gece boyunca devam eden çalışmaların ardından ekipler yol, okul bahçeleri ve su baskınlarının olduğu binalarda tahliye işlemlerini sürdürüyor.

Ordu HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.