Özel Çocuklara Özel Ziyaret

EĞİTİM 13.04.2021 - 13:05, Güncelleme: 13.04.2021 - 13:05 4940+ kez okundu.
 

Özel Çocuklara Özel Ziyaret

Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven Giresun Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.
Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdüresi Emine Başuslu, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler de hazır bulundu. Okulu fiziki mekânlarını ve eğitim ortamlarını gezerek Okul Müdürü Sinan Türkay'dan bilgiler alan Vali Yardımcısı Dr. Tanrıseven, Müdür Tosunoğlu ile birlikte sınıfları ziyaret ederek çalışmaları yerinde gözlemleme fırsatı buldu. Öğretmenlerden özel çocukların eğitim süreçleri hakkında bilgiler alırken, çocuklarla da kısa kısa sohbetler etti ve onlara hediyeler verdi. Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede; Özel çocukların, ilgi sevgi ve şefkatle aldıkları özel eğitim neticesinde, farklılıklarına takılmadan birçok şeyi başarabildiğini vurguladı. Bu açıdan özel eğitim okullarında görev yapan tüm yönetici ve öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi. İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu da özel eğitim okullarının nitelikli öğretmen kadrosuyla titiz ve özverili bir şekilde özel eğitim hizmeti verdiklerini ifade etti. Bu vesileyle özel çocuklara ve değerli ailelerine selam ve sevgilerini iletti.  
Giresun Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven Giresun Özel Eğitim Uygulama Okulunu ziyaret ederek çocuklarla bir araya geldi.

Ziyarette İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu ile Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı Müdüresi Emine Başuslu, okul yöneticileri, öğretmen ve öğrenciler de hazır bulundu.

Okulu fiziki mekânlarını ve eğitim ortamlarını gezerek Okul Müdürü Sinan Türkay'dan bilgiler alan Vali Yardımcısı Dr. Tanrıseven, Müdür Tosunoğlu ile birlikte sınıfları ziyaret ederek çalışmaları yerinde gözlemleme fırsatı buldu. Öğretmenlerden özel çocukların eğitim süreçleri hakkında bilgiler alırken, çocuklarla da kısa kısa sohbetler etti ve onlara hediyeler verdi.

Vali Yardımcısı Dr. Hasan Tanrıseven ziyaret sonrası yaptığı değerlendirmede; Özel çocukların, ilgi sevgi ve şefkatle aldıkları özel eğitim neticesinde, farklılıklarına takılmadan birçok şeyi başarabildiğini vurguladı. Bu açıdan özel eğitim okullarında görev yapan tüm yönetici ve öğretmenlere çalışmalarında kolaylıklar diledi.

İl Milli Eğitim Müdürü Ertuğrul Tosunoğlu da özel eğitim okullarının nitelikli öğretmen kadrosuyla titiz ve özverili bir şekilde özel eğitim hizmeti verdiklerini ifade etti. Bu vesileyle özel çocuklara ve değerli ailelerine selam ve sevgilerini iletti.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.