Piraziz’de idareciler yeni yerlerde

GÜNDEM 07.08.2023 - 16:41, Güncelleme: 07.08.2023 - 16:41 4422+ kez okundu.
 

Piraziz’de idareciler yeni yerlerde

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Piraziz’de de 4 ve 8 yıllık görev süresini dolduran idareciler yeniden görevlendirildi.
Piraziz’de 4 yıllık görev sürelerini dolduran Ömer Hekim İlkokulu Müdürü Nilgün Yücel, Piraziz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakan Köroğlu ile Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu Müdür Yardımcısı Erdem Sungun, Piraziz Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Ülkü Aydın, Gökçeali Emir Yücel İlkokulu Müdür Yardımcısı Ahmet Yiğit Hal ve Bozat Yatılı Bölge Ortaokulu Müdür baş Yardımcısı Kadir Oral ikinci 4 yıllık süre için kendi kurumlarında tekrar görevlendirildiler. Bozat Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Hasan Karakılıç ve Piraziz Öğretmenevi ve ASO Müdürü Kadir Aydın’ın 2023 yılı il içi yer değiştirmeler sonucunda Bulancak ilçesindeki okullara atamaları yapıldı. Kadir Aydın’ın yerine Öğretmenevi ve ASO müdürü olarak Bulancak'tan Arif Koç atandı. Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Bulancak'tan Sinem Akyel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Görevlendirmelerle ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın; "İlçemiz okullarında kalan eğitim yöneticilerimize hayırlı olsun. İlçemizden ayrılan idarecilerimize vermiş oldukları hizmet ve emekleri için teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dilerim. Görevine devam eden ve yeni başlayan idarecilerimize ise önümüzdeki süreçte başarılar dilerim" dedi.
Tüm Türkiye'de olduğu gibi Piraziz’de de 4 ve 8 yıllık görev süresini dolduran idareciler yeniden görevlendirildi.

Piraziz’de 4 yıllık görev sürelerini dolduran Ömer Hekim İlkokulu Müdürü Nilgün Yücel, Piraziz Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Hakan Köroğlu ile Piraziz 15 Temmuz Şehitler Ortaokulu Müdür Yardımcısı Erdem Sungun, Piraziz Halk Eğitimi Merkezi Müdür Yardımcısı Ülkü Aydın, Gökçeali Emir Yücel İlkokulu Müdür Yardımcısı Ahmet Yiğit Hal ve Bozat Yatılı Bölge Ortaokulu Müdür baş Yardımcısı Kadir Oral ikinci 4 yıllık süre için kendi kurumlarında tekrar görevlendirildiler.

Bozat Yatılı Bölge Ortaokulu Müdürü Hasan Karakılıç ve Piraziz Öğretmenevi ve ASO Müdürü Kadir Aydın’ın 2023 yılı il içi yer değiştirmeler sonucunda Bulancak ilçesindeki okullara atamaları yapıldı. Kadir Aydın’ın yerine Öğretmenevi ve ASO müdürü olarak Bulancak'tan Arif Koç atandı. Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesine, Bulancak'tan Sinem Akyel Müdür Yardımcısı olarak atandı. Görevlendirmelerle ilgili İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus Aydın; "İlçemiz okullarında kalan eğitim yöneticilerimize hayırlı olsun. İlçemizden ayrılan idarecilerimize vermiş oldukları hizmet ve emekleri için teşekkür eder, yeni görev yerlerinde başarılar dilerim. Görevine devam eden ve yeni başlayan idarecilerimize ise önümüzdeki süreçte başarılar dilerim" dedi.

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.