Pirazizli gençler TSK Vakfının davetine katıldı

YAŞAM 29.09.2022 - 16:23, Güncelleme: 29.09.2022 - 16:23 6269+ kez okundu.
 

Pirazizli gençler TSK Vakfının davetine katıldı

Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri vakfın tanıtımına sağladıkları katkı ve bağışçı olmaları kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın 35. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Ankara’da düzenlenen etkinliklere davet edildi.
27 Eylül 2022 Salı günü Ankara’da düzenlenen etkinlikte öğrenci ve öğretmenlerimiz vakfa bağlı Havelsan, Türk Havacılık Uzay Sanayi ve Aselsan'da ağırlandılar. Etkinlik kapsamında savunma sanayi alanında faaliyet gösteren kuruluşlarımız bizzat üretim yerlerinde tanıtıldı. Türk Havacılık Uzay Sanayinde Genel Müdür Temel KOTİL’in sunumundan sonra Atak helikopteri üretim hattı öğrencilerimize gezdirildi. Atak helikopterimiz ve Hürkuş uçağımız öğrencilerimize gösteri uçuşları gerçekleştirdi. Son olarak Aselsan’da hava ve kara savunma sistemleri hakkında bilgi verildi. Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus AYDIN, Şube Müdürü Ali TOPÇU, okul müdürü İsmet KABADAYI’nın başkanlık ettiği öğretmen ve öğrencilerimizin katılım gösterdiği etkinlik katılımcılar üzerinde büyük bir gurur ve güven duygusu bıraktı. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenler, yaptıkları açıklamada “Büyük Türk Milletinin vakfı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler.
Piraziz Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrenci ve öğretmenleri vakfın tanıtımına sağladıkları katkı ve bağışçı olmaları kapsamında Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfı’nın 35. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Ankara’da düzenlenen etkinliklere davet edildi.

27 Eylül 2022 Salı günü Ankara’da düzenlenen etkinlikte öğrenci ve öğretmenlerimiz vakfa bağlı Havelsan, Türk Havacılık Uzay Sanayi ve Aselsan'da ağırlandılar. Etkinlik kapsamında savunma sanayi alanında faaliyet gösteren kuruluşlarımız bizzat üretim yerlerinde tanıtıldı. Türk Havacılık Uzay Sanayinde Genel Müdür Temel KOTİL’in sunumundan sonra Atak helikopteri üretim hattı öğrencilerimize gezdirildi. Atak helikopterimiz ve Hürkuş uçağımız öğrencilerimize gösteri uçuşları gerçekleştirdi. Son olarak Aselsan’da hava ve kara savunma sistemleri hakkında bilgi verildi.

Piraziz İlçe Milli Eğitim Müdürü Yunus AYDIN, Şube Müdürü Ali TOPÇU, okul müdürü İsmet KABADAYI’nın başkanlık ettiği öğretmen ve öğrencilerimizin katılım gösterdiği etkinlik katılımcılar üzerinde büyük bir gurur ve güven duygusu bıraktı.

Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenler, yaptıkları açıklamada “Büyük Türk Milletinin vakfı Türk Silahlı Kuvvetlerini Güçlendirme Vakfına sonsuz teşekkür ediyoruz” dediler.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.