Polis amcaların kutlamaya katılması engelleri mutlu etti

YAŞAM 16.05.2024 - 10:32, Güncelleme: 16.05.2024 - 10:32 4635+ kez okundu.
 

Polis amcaların kutlamaya katılması engelleri mutlu etti

Dünya Engelliler Haftasında Manisa’lı Engellilere sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.
Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Şube Müdürleri  ve personelleri Yunusemre Özel Eğitim ve Uygulama Okuluna giderek onlarla birlikte oldular. Kutlama kapsamında yer alan ve Ayten Yünsel tarafından okulun bahçesinde eşi Merhum Öner Yünsel adına yaptırılan çeşme hayratının açılışını İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Okul Müdürü  Mehmet Gençay ve Ayten Yünsel kurdele keserek birlikte gerçekleştirdi. Okul öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikte, katılımcılar programları izledi ve İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş KTAŞ, Şube Müdürleri ve personeller öğrencilerle keyifli dakikalar geçirdiler. Okul yönetimi ve öğrenciler ziyaretin konuklarına teşekkür ettiler.
Dünya Engelliler Haftasında Manisa’lı Engellilere sürpriz bir ziyaret gerçekleşti.

Manisa İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Şube Müdürleri  ve personelleri Yunusemre Özel Eğitim ve Uygulama Okuluna giderek onlarla birlikte oldular.

Kutlama kapsamında yer alan ve Ayten Yünsel tarafından okulun bahçesinde eşi Merhum Öner Yünsel adına yaptırılan çeşme hayratının açılışını İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş, Okul Müdürü  Mehmet Gençay ve Ayten Yünsel kurdele keserek birlikte gerçekleştirdi.

Okul öğrencileri tarafından hazırlanan etkinlikte, katılımcılar programları izledi ve İl Emniyet Müdürü Fahri Aktaş KTAŞ, Şube Müdürleri ve personeller öğrencilerle keyifli dakikalar geçirdiler.

Okul yönetimi ve öğrenciler ziyaretin konuklarına teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.