‘Profesyonel bir düzene geçiyoruz’

GÜNDEM 29.08.2019 - 17:37, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2876+ kez okundu.
 

‘Profesyonel bir düzene geçiyoruz’

Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu birim ziyaretlerine Temizlik İşleri Müdürlüğü ile devam etti.
Temizlik İşleri Personelleri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Şenlikoğlu şehrimiz ve insanımız için büyük özveri içerisinde çalıştıklarını belirterek şehrin vizyonunu değiştireceklerini ifade etti. Başkan Şenlikoğlu, “Kurumsal kimliği kaybolmuş belediyemize kurumsal kimlik kazandırmak birinci önceliğimiz. Plansız programsız bir anlayıştan, profesyonel bir düzene geçiyoruz. Göreve gelmeden de söylediğimiz gibi çalışan emek veren bütün işçilerimizin yanınızdayız. En önemli prensiplerimizden biriside alın teri döken işçilerimizin emeğini zamanında ödemek. Hepiniz buradan evinize ekmek götürüyorsunuz, çalışmayan personel çalışan arkadaşlarımızın da motivasyonunu bozuyor. Çalışan personellerimizle hiçbir sorunumuz, problemimiz yok sadece, ne olduğuna kim olduğuna bakmadan arkadaşlarımız bu takımın bir oyuncusu olsunlar istiyoruz. Çalışmayan arkadaşlarımızla yollarımızı ayırıp, daha düzenli bir sistem inşa edeceğiz. Aranızda gece gündüz demeden çalışan ekmeğini taştan çıkaran arkadaşlarım var hepsine teşekkür ediyorum. Hakkıyla çalışan herkesin yanında olacağım, her türlü talebini dinleyecek yardımcı olacağım. Hepinizin de bildiği gibi çok ağır bir mali tablo ile birlikte görevi devraldık. 4 aylık süre içerisinde acil bekleyen ödemeleri yapma zorunluluğumuz vardı. Personel giderlerinin yanı sıra 55-60 Milyon civarında bir borç ödedik. Gerçekten zor ama güzel işler ortaya çıkarıyoruz. Bir yandan çalışma düzenini oluşturmaya çalışırken bir yandan da gerçekleştireceğimiz projelerin altyapılarını oluşturuyoruz” diye konuştu.  
Giresun Belediye Başkanı Aytekin Şenlikoğlu birim ziyaretlerine Temizlik İşleri Müdürlüğü ile devam etti.

Temizlik İşleri Personelleri ile kahvaltıda bir araya gelen Başkan Şenlikoğlu şehrimiz ve insanımız için büyük özveri içerisinde çalıştıklarını belirterek şehrin vizyonunu değiştireceklerini ifade etti.

Başkan Şenlikoğlu, “Kurumsal kimliği kaybolmuş belediyemize kurumsal kimlik kazandırmak birinci önceliğimiz. Plansız programsız bir anlayıştan, profesyonel bir düzene geçiyoruz. Göreve gelmeden de söylediğimiz gibi çalışan emek veren bütün işçilerimizin yanınızdayız. En önemli prensiplerimizden biriside alın teri döken işçilerimizin emeğini zamanında ödemek. Hepiniz buradan evinize ekmek götürüyorsunuz, çalışmayan personel çalışan arkadaşlarımızın da motivasyonunu bozuyor. Çalışan personellerimizle hiçbir sorunumuz, problemimiz yok sadece, ne olduğuna kim olduğuna bakmadan arkadaşlarımız bu takımın bir oyuncusu olsunlar istiyoruz. Çalışmayan arkadaşlarımızla yollarımızı ayırıp, daha düzenli bir sistem inşa edeceğiz. Aranızda gece gündüz demeden çalışan ekmeğini taştan çıkaran arkadaşlarım var hepsine teşekkür ediyorum. Hakkıyla çalışan herkesin yanında olacağım, her türlü talebini dinleyecek yardımcı olacağım. Hepinizin de bildiği gibi çok ağır bir mali tablo ile birlikte görevi devraldık. 4 aylık süre içerisinde acil bekleyen ödemeleri yapma zorunluluğumuz vardı. Personel giderlerinin yanı sıra 55-60 Milyon civarında bir borç ödedik. Gerçekten zor ama güzel işler ortaya çıkarıyoruz. Bir yandan çalışma düzenini oluşturmaya çalışırken bir yandan da gerçekleştireceğimiz projelerin altyapılarını oluşturuyoruz” diye konuştu.

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.