Protokolden vefa örneği

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 30.06.2015 - 00:02, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3229+ kez okundu.
 

Protokolden vefa örneği

Vali Hasan Karahan hafta sonu Şehit Aileleri ve Gazilerle iftarda bir araya geldi.
Giresun Uygulama Otelinde verilen iftarda Vali Karahan ve diğer protokol mensupları Şehit Aileleri ve Gazilerle yakından ilgilendi. Daha sonra bir konuşma yapan Vali Karahan, “Geçmişlerimizi, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Memleketimizin bağımsızlığı için, ülkemizin birlik ve beraberliği  için çok fidanları toprağa verdik. İnşallah son olur, uzun zamandır şehit haberleri gelmiyor. Bu da çok sevindirici. Bu işlerin sonu yok,  vurarak kırarak silahla  hiçbir şey çözülmüyor. Bu memleket çok kişiyi barındırabilecek büyüklükte, yeter ki aşkla çalışalım, üretelim. Bu topraklar bereketli topraklar. Bize şehit kanlarıyla vatan olmuş. İnşallah da kıyamete kadar da vatan olur. Millet olarak en küçüğümüzden en büyüğümüze kadar hepimiz kararlıyız.  Bütün cihan bilsin ki Vatanımızı böldürtmeyiz, bayrağımızı indirtmeyiz, ezanımızı indirtmeyiz. Hepinize teşekkür ediyorum geldiniz bizi mutlu ettiniz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız son yıllarda büyük atılımlar yaptı. Şehit ve gazilerimizle ilgilenen pek çok kurum var ama onlar tek elde toplandı şimdi. Hizmetlerin daha iyi ve verimli bir şekilde verilmesi için çalışıyor arkadaşlarımız. Ne yapsak azdır şehitlerimiz için” Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru ise, “Bu toprak parçasını kanlarıyla, canlarıyla vatan yapan aziz şehitlerimizin çok muhterem aileleri ile gazilerimiz ve yakınları. Sayın Valimizin tertip etmiş olduğu bu iftara teşriflerinizden dolayı sizlere şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu. Türkiye Harp Malülleri Derneği Başkanı Kemal Gemici'de devletin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Vali Karahan'a teşekkür etti.  
Vali Hasan Karahan hafta sonu Şehit Aileleri ve Gazilerle iftarda bir araya geldi.

Giresun Uygulama Otelinde verilen iftarda Vali Karahan ve diğer protokol mensupları Şehit Aileleri ve Gazilerle yakından ilgilendi. Daha sonra bir konuşma yapan Vali Karahan, “Geçmişlerimizi, şehitlerimizi rahmetle anıyoruz. Memleketimizin bağımsızlığı için, ülkemizin birlik ve beraberliği  için çok fidanları toprağa verdik. İnşallah son olur, uzun zamandır şehit haberleri gelmiyor. Bu da çok sevindirici. Bu işlerin sonu yok,  vurarak kırarak silahla  hiçbir şey çözülmüyor. Bu memleket çok kişiyi barındırabilecek büyüklükte, yeter ki aşkla çalışalım, üretelim. Bu topraklar bereketli topraklar. Bize şehit kanlarıyla vatan olmuş. İnşallah da kıyamete kadar da vatan olur. Millet olarak en küçüğümüzden en büyüğümüze kadar hepimiz kararlıyız.  Bütün cihan bilsin ki Vatanımızı böldürtmeyiz, bayrağımızı indirtmeyiz, ezanımızı indirtmeyiz. Hepinize teşekkür ediyorum geldiniz bizi mutlu ettiniz. Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığımız son yıllarda büyük atılımlar yaptı. Şehit ve gazilerimizle ilgilenen pek çok kurum var ama onlar tek elde toplandı şimdi. Hizmetlerin daha iyi ve verimli bir şekilde verilmesi için çalışıyor arkadaşlarımız. Ne yapsak azdır şehitlerimiz için”

Garnizon ve Jandarma Bölge Komutanı Tuğgeneral Mustafa Doğru ise, “Bu toprak parçasını kanlarıyla, canlarıyla vatan yapan aziz şehitlerimizin çok muhterem aileleri ile gazilerimiz ve yakınları. Sayın Valimizin tertip etmiş olduğu bu iftara teşriflerinizden dolayı sizlere şükranlarımızı sunuyoruz” diye konuştu.

Türkiye Harp Malülleri Derneği Başkanı Kemal Gemici'de devletin her zaman yanlarında olduğunu belirterek, gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı Vali Karahan'a teşekkür etti.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.