Rize'de uyuşturucuyla ilgili 35 kişi hakkında adli işlem yapıldı

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 04.06.2024 - 10:32, Güncelleme: 04.06.2024 - 11:01 1549+ kez okundu.
 

Rize'de uyuşturucuyla ilgili 35 kişi hakkında adli işlem yapıldı

Rize'de mayıs ayı içerisinde uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında 35 kişi hakkında adli işlem yapıldığı bildirildi.
İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 13-30 Mayıs arasında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği değerlendirilen şahıs ve gruplara yönelik çalışma yürütüldü. Tespit edilen şahısların araç ve ikametleri ile üzerlerinde yapılan aramada, 251 gram bonzai, 19 gram esrar, 4 gram skunk, bir miktar sentetik uyuşturucu, 3 kök Hint keneviri, 2 ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 32 fişek, 1 hassas terazi ele geçirildi. Gözaltına alınan 35 kişi hakkında adli işlem yapıldığı, 3'ünün çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandığı kaydedildi.    
Rize'de mayıs ayı içerisinde uyuşturucuyla mücadele çalışmaları kapsamında 35 kişi hakkında adli işlem yapıldığı bildirildi.

İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamaya göre, 13-30 Mayıs arasında uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan ve uyuşturucu ve uyarıcı madde getireceği değerlendirilen şahıs ve gruplara yönelik çalışma yürütüldü.

Tespit edilen şahısların araç ve ikametleri ile üzerlerinde yapılan aramada, 251 gram bonzai, 19 gram esrar, 4 gram skunk, bir miktar sentetik uyuşturucu, 3 kök Hint keneviri, 2 ruhsatsız tabanca ve tabancalara ait 32 fişek, 1 hassas terazi ele geçirildi.

Gözaltına alınan 35 kişi hakkında adli işlem yapıldığı, 3'ünün çıkarıldığı hakimlikçe tutuklandığı kaydedildi.

 

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.