Samsun'da iki kamyonet çarpıştı, 3 kişi yaralandı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 26.06.2023 - 10:00, Güncelleme: 26.06.2023 - 10:07 2341+ kez okundu.
 

Samsun'da iki kamyonet çarpıştı, 3 kişi yaralandı

SAMSUN (AA) - Samsun'un Bafra ilçesinde, iki kamyonetin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.
Sefa Tuğra K. (24) yönetimindeki 48 AFK 449 plakalı kamyonet, Derbent Mahallesi'nde, Temel Ç'nin (61) kullandığı 52 FE 558 plakalı kamyonetle çarpıştı. İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve ambulans ekibi sevk edildi. Kazada kamyonet sürücüsü Temel Ç. ve araçtaki Murat Ceylan (44) ile diğer kamyonette bulunan Sinan Toraman (29) yaralandı. Yaralılar, sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.  
SAMSUN (AA) - Samsun'un Bafra ilçesinde, iki kamyonetin çarpıştığı kazada 3 kişi yaralandı.

Sefa Tuğra K. (24) yönetimindeki 48 AFK 449 plakalı kamyonet, Derbent Mahallesi'nde, Temel Ç'nin (61) kullandığı 52 FE 558 plakalı kamyonetle çarpıştı.

İhbar üzerine kaza yerine jandarma ve ambulans ekibi sevk edildi.

Kazada kamyonet sürücüsü Temel Ç. ve araçtaki Murat Ceylan (44) ile diğer kamyonette bulunan Sinan Toraman (29) yaralandı.

Yaralılar, sağlık ekiplerince Bafra Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.