"Şehrin her noktasına değer kazandırmaya devam ediyoruz"

GÜNDEM 19.07.2023 - 11:48, Güncelleme: 19.07.2023 - 11:48 2682+ kez okundu.
 

"Şehrin her noktasına değer kazandırmaya devam ediyoruz"

Viyadük altları Giresun manzaralarıyla süsleniyor
Giresun Belediyesi, şehri güzelleştirici çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor. Daha önce parke döşeme, kuşak ve Giresun temalı resimlerin yapıldığı viyadük altları, şimdi de duvarlar Giresun manzaralarıyla süsleniyor. Sanayi Sitesi viyadük altında Giresun manzarası resim çalışması uygulamasının ardından, vatandaşlardan ve çevre esnaftan gelen olumlu geri dönüşler sonrasında aynı çalışmanın diğer viyadüklerin altında da uygulanacağı bildirildi. Yerli yabancı turistlerin şehre girişte ilk karşılaşmış oldukları bu renkli çalışma vatandaşların da beğenisini topladı. Görsel çizimler, genellikle köprü ve viyadük altlarında bulunan betonarme duvarları renklendirip estetik açıdan da çekici hale getirirken, şehrin güzellik ve cazibesini de artırıyor. Özenle yapılan bu sanatsal çalışma, aynı zamanda yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekip şehre olan ziyaretlerini artırırken, şehrin turizm ve kültürel etkinliklerine de katkı sağlıyor.  
Viyadük altları Giresun manzaralarıyla süsleniyor

Giresun Belediyesi, şehri güzelleştirici çalışmalarına aralıksız olarak devam ediyor.

Daha önce parke döşeme, kuşak ve Giresun temalı resimlerin yapıldığı viyadük altları, şimdi de duvarlar Giresun manzaralarıyla süsleniyor.

Sanayi Sitesi viyadük altında Giresun manzarası resim çalışması uygulamasının ardından, vatandaşlardan ve çevre esnaftan gelen olumlu geri dönüşler sonrasında aynı çalışmanın diğer viyadüklerin altında da uygulanacağı bildirildi.

Yerli yabancı turistlerin şehre girişte ilk karşılaşmış oldukları bu renkli çalışma vatandaşların da beğenisini topladı.

Görsel çizimler, genellikle köprü ve viyadük altlarında bulunan betonarme duvarları renklendirip estetik açıdan da çekici hale getirirken, şehrin güzellik ve cazibesini de artırıyor.

Özenle yapılan bu sanatsal çalışma, aynı zamanda yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekip şehre olan ziyaretlerini artırırken, şehrin turizm ve kültürel etkinliklerine de katkı sağlıyor.

 

Giresun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.