Servisçilerin silahlı çatışması olayında 3 kişi adliyede

ASAYİŞ (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 11.09.2023 - 17:00, Güncelleme: 11.09.2023 - 16:52 7156+ kez okundu.
 

Servisçilerin silahlı çatışması olayında 3 kişi adliyede

Servisçilerin silahlı çatışması olayında 3 kişi adliyede
Samsun’un Bafra ilçesinde eğitim-öğretim yılının ilk gününde servisçiler arasında sokak ortasında yaşanan ve 1 kişinin yaralandığı silahlı çatışma olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.Sabah saatlerinde Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana gelen olayda, Ömür V. ve Okan V. 55 C 5325 plakalı minibüsle, daha önce aralarında ‘servis taşımacılığı’ meselesi yüzünden tartışma yaşanan Levent A.’nın iş yerinin önüne geldi. Burada minibüsü ile Levent A’nın 17 FF 555 plakalı otomobiline çarptı. Çarptıktan sonra araçtan inen Ömür V. ve Okan V. iş yerine silahla ateş etti. İş yerinde bulunan Levent A. ve yanındakiler de silahla karşılık verdi.Olayda bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Okan V. Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ömür V. ise olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kaçan Ömür V. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alınan Levent A., Ömür V. ve hastanede tedavisi tamamlanan Okan V. işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi.
Servisçilerin silahlı çatışması olayında 3 kişi adliyede
Samsun’un Bafra ilçesinde eğitim-öğretim yılının ilk gününde servisçiler arasında sokak ortasında yaşanan ve 1 kişinin yaralandığı silahlı çatışma olayıyla ilgili gözaltına alınan 3 kişi adliyeye sevk edildi.
Sabah saatlerinde Tabakhane Mahallesi Mehmet Akif Ersoy Caddesi’nde meydana gelen olayda, Ömür V. ve Okan V. 55 C 5325 plakalı minibüsle, daha önce aralarında ‘servis taşımacılığı’ meselesi yüzünden tartışma yaşanan Levent A.’nın iş yerinin önüne geldi. Burada minibüsü ile Levent A’nın 17 FF 555 plakalı otomobiline çarptı. Çarptıktan sonra araçtan inen Ömür V. ve Okan V. iş yerine silahla ateş etti. İş yerinde bulunan Levent A. ve yanındakiler de silahla karşılık verdi.
Olayda bacağına isabet eden kurşunla yaralanan Okan V. Bafra Devlet Hastanesine kaldırıldı. Ömür V. ise olay yerinden yaya olarak kaçtı. Kaçan Ömür V. İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.
İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliğinde ifadeleri alınan Levent A., Ömür V. ve hastanede tedavisi tamamlanan Okan V. işlemlerinin ardından Bafra Adliyesine sevk edildi.

Samsun HABERİ

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.