Sokağa ve büroya sığmadılar

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.04.2011 - 21:14, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3423+ kez okundu.
 

Sokağa ve büroya sığmadılar

CHP seçim bürosu açtı.
Gazi Caddesi Tepebaşı mevkiinde açılan seçim bürosuna partililer ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Açılışa,milletvekili Eşref Karaibrahim, Belediye Başkanı Kerim Aksu,CHP İl Başkanı Mustafa Kısa, Milletvekili adayları Selahattin Karaahmetoğlu,Aykut Gezmiş, Bülent Bektaşoğlu, eski milletvekilleri Mehmet Işık,Mustafa Çakır, Rüştü Kurt,  ve partililer katıldı. Açılışta konuşan İl Başkanı Mustafa Kısa;yeni bir Genel Başkan,yeni bir vizyon,yeni bir aday listesiyle gidilecek seçimde 1.parti olacaklarını belirtti.Milletvekili adaylarına nazar boncuğu takıldı, CHP milletvekili adayları ve partililer Gazi Caddesi'nde Atapark'a kadar yürüyüş yaptılar.                               Haber: Selami Çelebi
CHP seçim bürosu açtı.

Gazi Caddesi Tepebaşı mevkiinde açılan seçim bürosuna partililer ve vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Açılışa,milletvekili Eşref Karaibrahim, Belediye Başkanı Kerim Aksu,CHP İl Başkanı Mustafa Kısa, Milletvekili adayları Selahattin Karaahmetoğlu,Aykut Gezmiş, Bülent Bektaşoğlu, eski milletvekilleri Mehmet Işık,Mustafa Çakır, Rüştü Kurt,  ve partililer katıldı.

Açılışta konuşan İl Başkanı Mustafa Kısa;yeni bir Genel Başkan,yeni bir vizyon,yeni bir aday listesiyle gidilecek seçimde 1.parti olacaklarını belirtti.
Milletvekili adaylarına nazar boncuğu takıldı, CHP milletvekili adayları ve partililer Gazi Caddesi'nde Atapark'a kadar yürüyüş yaptılar.                             
 Haber: Selami Çelebi

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.