SONBAHARDA BALIK TUTMAK BİR BAŞKA GÜZEL

GÜNDEM 08.10.2020 - 16:04, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:16 2281+ kez okundu.
 

SONBAHARDA BALIK TUTMAK BİR BAŞKA GÜZEL

Geçtiğimiz Pazar günü havanın güneşli olmasından faydalanan balık tutma meraklıları Bulancak iskelesine akın ettiler.
Bizde bu insanları birkaç kare resim ile görüntüledik. Bulancak’ta insanlar Pazar günü sonbaharın bastırma yazından faydalanarak iskeleye akın ettiler. Kimileri gezerken, kimileri de gününü iskelede olta ile balık tutarak değerlendirdi. Tarihi Bulancak iskelesinde denize attıkları oltalara balık takılması için bekleyen vatandaşlar, balık avlamanın keyfini yaşadıklarını söylediler. Sonbaharda havaların sıcak geçmesini fırsat bilen vatandaşlar, Pazar günü tatilinde balık avlamak için oltalarını suya attılar. Pazar günü tatillerini bu şekilde değerlendirdiklerini ifade eden balık tutma tutkunları, balık tutarken yorgunluklarını üzerlerinden attıklarını, bazen gece yarılarına kadar balık tutmaya çalıştıklarını söylediler.   Haber : Erol Küçük
Geçtiğimiz Pazar günü havanın güneşli olmasından faydalanan balık tutma meraklıları Bulancak iskelesine akın ettiler.

Bizde bu insanları birkaç kare resim ile görüntüledik. Bulancak’ta insanlar Pazar günü sonbaharın bastırma yazından faydalanarak iskeleye akın ettiler. Kimileri gezerken, kimileri de gününü iskelede olta ile balık tutarak değerlendirdi. Tarihi Bulancak iskelesinde denize attıkları oltalara balık takılması için bekleyen vatandaşlar, balık avlamanın keyfini yaşadıklarını söylediler. Sonbaharda havaların sıcak geçmesini fırsat bilen vatandaşlar, Pazar günü tatilinde balık avlamak için oltalarını suya attılar. Pazar günü tatillerini bu şekilde değerlendirdiklerini ifade eden balık tutma tutkunları, balık tutarken yorgunluklarını üzerlerinden attıklarını, bazen gece yarılarına kadar balık tutmaya çalıştıklarını söylediler.

 

Haber : Erol Küçük

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.