Su kanal ekipleri yoğun mesaide

GÜNDEM 17.02.2022 - 16:28, Güncelleme: 17.02.2022 - 16:28 3648+ kez okundu.
 

Su kanal ekipleri yoğun mesaide

Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Müdürlük yağmur, kanalizasyon ve su hatlarını oluşturarak şehrin sorunlarını çözüme kavuşturuyor.
Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıllardır değişmeyen ve sürekli arıza yapan borulardan dolayı kaynaklanan aksaklıkları vatandaşa yansıtmamak için gece gündüz çalışıyor. Ekipler bir yandan yeni yolların altyapı borularını yerleştirirken bir yandan da mevcut borularda yaşanan veya yaşanabilecek sorunları tespit edip onarıp, değiştiriyor. Şehrin dört bir yanında çalışma başlatan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, sadece ana yol ve caddelerde değil ara sokaklarda da kanal sorunlarını ortadan kaldırıyor. Bu kapsamda; Aksu Mahallesi Küçükköy TOKİ girişi, Mehmet İzmen Caddesi ve Güre Mahallesi fındık borsası önünde yağmur suyu hattı yapımı, Hacıhüseyin Mahallesi Kına Sokak, Bozbağ Sokak ve Aksu Mahallesi Pazar Sokak’ta yağmur suyu bacası ile parsel yükseltme, Teyyaredüzü Mahallesi Mollaoğlu Sokak ve Altınyunus Caddesi, Küçükköy Mahallesi Sivas Caddesi, Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi 102. Nolu Sokak ile Aydınlar Mahallesi 76 Nolu Sokak’ta içme suyu hattı, şebeke hattı tamiratı gerçekleştiriliyor.
Giresun Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler şehrin farklı bölgelerinde çalışmalarını sürdürüyor. Müdürlük yağmur, kanalizasyon ve su hatlarını oluşturarak şehrin sorunlarını çözüme kavuşturuyor.

Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıllardır değişmeyen ve sürekli arıza yapan borulardan dolayı kaynaklanan aksaklıkları vatandaşa yansıtmamak için gece gündüz çalışıyor. Ekipler bir yandan yeni yolların altyapı borularını yerleştirirken bir yandan da mevcut borularda yaşanan veya yaşanabilecek sorunları tespit edip onarıp, değiştiriyor.

Şehrin dört bir yanında çalışma başlatan Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, sadece ana yol ve caddelerde değil ara sokaklarda da kanal sorunlarını ortadan kaldırıyor.

Bu kapsamda; Aksu Mahallesi Küçükköy TOKİ girişi, Mehmet İzmen Caddesi ve Güre Mahallesi fındık borsası önünde yağmur suyu hattı yapımı, Hacıhüseyin Mahallesi Kına Sokak, Bozbağ Sokak ve Aksu Mahallesi Pazar Sokak’ta yağmur suyu bacası ile parsel yükseltme, Teyyaredüzü Mahallesi Mollaoğlu Sokak ve Altınyunus Caddesi, Küçükköy Mahallesi Sivas Caddesi, Gedikkaya Mahallesi Nihatbey Caddesi 102. Nolu Sokak ile Aydınlar Mahallesi 76 Nolu Sokak’ta içme suyu hattı, şebeke hattı tamiratı gerçekleştiriliyor.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.