Suluova'da 56 çocuk sünnet oldu

GÜNDEM (AA) - Anadolu Ajansı | 03.09.2023 - 10:17, Güncelleme: 03.09.2023 - 10:18 4835+ kez okundu.
 

Suluova'da 56 çocuk sünnet oldu

AMASYA (AA) – Suluova Belediyesi'nin 66. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen “1 Eylül Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında 56 çocuk sünnet ettirildi. Yeni Şeker Camisinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programın ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan sünnet merasiminde konuşan Belediye Başkanı Fatih Üçok, her yıl geleneksel olarak ilçenin kuruluş yıl dönümü olan 1 Eylül'de “1 Eylül Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında çeşitli etkinlik ve açılışlar düzenlediklerini söyledi. İslam dini ile Türk gelenek ve göreneklerinde sünnet olmanın ayrı bir yeri ve öneminin bulunduğunu hatırlatan Üçok, şunları kaydetti: “Göreve geldiğimiz günden beri 9 yıldır belediyemiz marifeti ile ihtiyaç sahibi yavrularımızın erkekliğe ilk adımı attıkları bu özel anlarına katkı sunarak sevinçlerine ortak olmaya özen gösteriyoruz. Sünnet hayatın önemli bir adımı ve erkekliğe ilk adımdır. Sünnetin bizim hem gelenek, hem kültürümüzde hem de dini inancımızda çok önemli bir yeri vardır. Amacımız bu kültürü yaşatmak ve çocuklarımızı yarına hazırlamak. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın bu özel gününde onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin bu özel anını, heyecan ve mutluluğunu birlikte paylaşıyoruz.” dedi. Konuşmasının ardından Üçok, çocukların sünnetinin yapıldığı Suluova Devlet Hastanesi yetkilileri ile sünnet yapan doktorlara teşekkür plaketi verdi. Sünnet olan çocuklara da gram altın hediye etti. Sünnet töreninin ardından belediye tarafından çocuklara tiyatro etkinliği düzenlendi.

AMASYA (AA) – Suluova Belediyesi'nin 66. kuruluş yıldönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen “1 Eylül Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında 56 çocuk sünnet ettirildi.

Yeni Şeker Camisinde düzenlenen Mevlid-i Şerif programın ardından 15 Temmuz Demokrasi Meydanında yapılan sünnet merasiminde konuşan Belediye Başkanı Fatih Üçok, her yıl geleneksel olarak ilçenin kuruluş yıl dönümü olan 1 Eylül'de “1 Eylül Kültür ve Sanat Festivali” kapsamında çeşitli etkinlik ve açılışlar düzenlediklerini söyledi.

İslam dini ile Türk gelenek ve göreneklerinde sünnet olmanın ayrı bir yeri ve öneminin bulunduğunu hatırlatan Üçok, şunları kaydetti:

“Göreve geldiğimiz günden beri 9 yıldır belediyemiz marifeti ile ihtiyaç sahibi yavrularımızın erkekliğe ilk adımı attıkları bu özel anlarına katkı sunarak sevinçlerine ortak olmaya özen gösteriyoruz. Sünnet hayatın önemli bir adımı ve erkekliğe ilk adımdır. Sünnetin bizim hem gelenek, hem kültürümüzde hem de dini inancımızda çok önemli bir yeri vardır. Amacımız bu kültürü yaşatmak ve çocuklarımızı yarına hazırlamak. Geleceğimizin teminatı olan yavrularımızın bu özel gününde onlarla birlikte olmaktan mutluluk duyuyoruz. Gençlerimizin bu özel anını, heyecan ve mutluluğunu birlikte paylaşıyoruz.” dedi.

Konuşmasının ardından Üçok, çocukların sünnetinin yapıldığı Suluova Devlet Hastanesi yetkilileri ile sünnet yapan doktorlara teşekkür plaketi verdi. Sünnet olan çocuklara da gram altın hediye etti.

Sünnet töreninin ardından belediye tarafından çocuklara tiyatro etkinliği düzenlendi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.