TBB Başkanı Giresun Barosu'nu Ziyaret Etti

GÜNDEM 24.05.2024 - 09:58, Güncelleme: 24.05.2024 - 09:58 2995+ kez okundu.
 

TBB Başkanı Giresun Barosu'nu Ziyaret Etti

Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Erinç Sağkan, 20 Mayıs 2024 tarihinde Giresun Barosu'nu ziyaret ederek Giresun Barosu yönetimi ile bir araya geldi.
Ziyaret sırasında Baro Başkanı Av. Soner Karademir'e, Atatürk'ün Ankara'ya girişinde Seymenlerce karşılanmasını anlatan taş baskı bir resim hediye etti. Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir ise, Erinç Sağkan'a fındıkta emeği simgeleyen fındık taşıyan kadın ve erkek heykeli armağan etti. Ziyaret esnasında, Giresun Barosu ve avukatlık mesleği ile ilgili karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu. Görüşmeye, Giresun Baro Yönetim Kurulu üyeleri de katılım sağladı. Türkiye Barolar Birliği Başkanı'nın bu anlamlı ziyareti, barolar arası işbirliğini ve mesleki dayanışmayı pekiştirdi.
Türkiye Barolar Birliği Başkanı Av. Erinç Sağkan, 20 Mayıs 2024 tarihinde Giresun Barosu'nu ziyaret ederek Giresun Barosu yönetimi ile bir araya geldi.

Ziyaret sırasında Baro Başkanı Av. Soner Karademir'e, Atatürk'ün Ankara'ya girişinde Seymenlerce karşılanmasını anlatan taş baskı bir resim hediye etti. Giresun Baro Başkanı Av. Soner Karademir ise, Erinç Sağkan'a fındıkta emeği simgeleyen fındık taşıyan kadın ve erkek heykeli armağan etti.

Ziyaret esnasında, Giresun Barosu ve avukatlık mesleği ile ilgili karşılıklı görüş alışverişlerinde bulunuldu. Görüşmeye, Giresun Baro Yönetim Kurulu üyeleri de katılım sağladı.

Türkiye Barolar Birliği Başkanı'nın bu anlamlı ziyareti, barolar arası işbirliğini ve mesleki dayanışmayı pekiştirdi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.