TBMM Lokantasının Adisyonu Gündem Oldu! Vatandaşın Sinirleri Bozuldu

SİYASET (YH) - Yıldız Haber | 20.08.2024 - 15:37, Güncelleme: 20.08.2024 - 15:50 8001+ kez okundu.
 

TBMM Lokantasının Adisyonu Gündem Oldu! Vatandaşın Sinirleri Bozuldu

Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) lokantasına ait hesap adisyonları, sosyal medyada bir kez daha tartışma yarattı, vatandaşların tepkisini topladı.
Meclis lokantasında sunulan yemeklerin fiyatları, dışarıdaki restoranlarla kıyaslandığında oldukça düşük olması nedeniyle vatandaşların tepkisine neden oldu. TBMM’de milletvekillerine hizmet veren üyeler lokantası ve Meclis misafirlerinin girebildiği diğer lokanta, sunduğu uygun fiyatlı yemeklerle sık sık gündeme geliyor. Son olarak paylaşılan bir adisyon, bu durumu bir kez daha gözler önüne serdi. Tarhana çorbası 10 TL, Çökertme kebabı 55 TL, kadayıf ise sadece 32 TL gibi fiyatlarla sunulan bu menü, dışarıdaki fiyatlarla karşılaştırıldığında büyük bir fark yaratıyor. Sosyal medyada hızla yayılan bu adisyon, vatandaşların tepkisine yol açtı. Birçok kişi, bu kadar uygun fiyatlarla yemek yiyen vekillere yönelik eleştirilerini dile getirdi. Meclis lokantasının sunduğu bu fiyatlar, özellikle dışarıda yüksek fiyatlarla karşılaşan vatandaşların sinirlerini bozdu. Bu gelişme, TBMM lokantasının fiyat politikasıyla ilgili tartışmaları yeniden alevlendirdi. Vatandaşlar, Meclis lokantasındaki bu ayrıcalıklı durumun sorgulanması gerektiğini savunuyor.  
Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) lokantasına ait hesap adisyonları, sosyal medyada bir kez daha tartışma yarattı, vatandaşların tepkisini topladı.

Meclis lokantasında sunulan yemeklerin fiyatları, dışarıdaki restoranlarla kıyaslandığında oldukça düşük olması nedeniyle vatandaşların tepkisine neden oldu.

TBMM’de milletvekillerine hizmet veren üyeler lokantası ve Meclis misafirlerinin girebildiği diğer lokanta, sunduğu uygun fiyatlı yemeklerle sık sık gündeme geliyor. Son olarak paylaşılan bir adisyon, bu durumu bir kez daha gözler önüne serdi. Tarhana çorbası 10 TL, Çökertme kebabı 55 TL, kadayıf ise sadece 32 TL gibi fiyatlarla sunulan bu menü, dışarıdaki fiyatlarla karşılaştırıldığında büyük bir fark yaratıyor.

Sosyal medyada hızla yayılan bu adisyon, vatandaşların tepkisine yol açtı. Birçok kişi, bu kadar uygun fiyatlarla yemek yiyen vekillere yönelik eleştirilerini dile getirdi. Meclis lokantasının sunduğu bu fiyatlar, özellikle dışarıda yüksek fiyatlarla karşılaşan vatandaşların sinirlerini bozdu.

Bu gelişme, TBMM lokantasının fiyat politikasıyla ilgili tartışmaları yeniden alevlendirdi. Vatandaşlar, Meclis lokantasındaki bu ayrıcalıklı durumun sorgulanması gerektiğini savunuyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.