Tekerlekli Sandalyeliler Dansları İle Büyülediler

KÜLTÜR (YH) - Yıldız Haber | 29.05.2024 - 10:37, Güncelleme: 29.05.2024 - 10:37 5802+ kez okundu.
 

Tekerlekli Sandalyeliler Dansları İle Büyülediler

Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneğinin her yılsonu düzenlenen dans gösterilerinde tekerlekli sandalyeli sporcular dansları ilgi ile izlendi.
Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneğinin Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezinde düzenlediği yılsonu dans gösterileri seyircilerden büyük alkış aldı. Dans gösterileri EGESEV Spor Kulübünün Dünya Tekerlekli Sandalye Dans Yarışması Kombi Serbest Stil Klas2 Dünya 3. Maya Kanun ve Mehmet Arık, Kombi Serbest Stil Klas2 Dünya 6. Yasemin Uğurcan ve Ersin Evren isimli sporcularıyla başladı. Tekerlekli Sandalye Dans sporcusu Elif Huriye Söylemez de engellenmişliklerin dansla kaldırılabileceğini, ilham veren dansıyla göstererek büyüledi. Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneği’nde yetişkinlere yönelik etkinlikler devam ederken, EGE-SEV Spor Kulübünde de çocuklara yönelik etkinlikler, Türkiye ve dünya yarışmalarına sporcular yetiştiriliyor. Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneği Başkanı Hakan Düz, “Derneğimizde arkadaşlarımızla birçok alanda düzenlenen kurs ve etkinlikleri Karşıyakalılarla paylaşmak, onlara güzel bir akşam geçirtmek için çalıştık. EGE-SEV spor kulübümüzdeki tekerlekli sandalyedeki sporcularımızın yarışmalarda dünya dereceleri almış gösterilerini seyircilerimizle buluşturmanın keyfini yaşadık”
Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneğinin her yılsonu düzenlenen dans gösterilerinde tekerlekli sandalyeli sporcular dansları ilgi ile izlendi.

Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneğinin Karşıyaka Belediyesi Deniz Baykal Kültür Merkezinde düzenlediği yılsonu dans gösterileri seyircilerden büyük alkış aldı.

Dans gösterileri EGESEV Spor Kulübünün Dünya Tekerlekli Sandalye Dans Yarışması Kombi Serbest Stil Klas2 Dünya 3. Maya Kanun ve Mehmet Arık, Kombi Serbest Stil Klas2 Dünya 6. Yasemin Uğurcan ve Ersin Evren isimli sporcularıyla başladı.

Tekerlekli Sandalye Dans sporcusu Elif Huriye Söylemez de engellenmişliklerin dansla kaldırılabileceğini, ilham veren dansıyla göstererek büyüledi.

Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneği’nde yetişkinlere yönelik etkinlikler devam ederken, EGE-SEV Spor Kulübünde de çocuklara yönelik etkinlikler, Türkiye ve dünya yarışmalarına sporcular yetiştiriliyor.

Egeyi Sevenler Kültür Sanat Derneği Başkanı Hakan Düz, “Derneğimizde arkadaşlarımızla birçok alanda düzenlenen kurs ve etkinlikleri Karşıyakalılarla paylaşmak, onlara güzel bir akşam geçirtmek için çalıştık. EGE-SEV spor kulübümüzdeki tekerlekli sandalyedeki sporcularımızın yarışmalarda dünya dereceleri almış gösterilerini seyircilerimizle buluşturmanın keyfini yaşadık”

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.