Terme Belediye Başkanı Kılıç menfez ve köprü çalışmalarını inceledi

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 27.06.2023 - 13:33, Güncelleme: 27.06.2023 - 11:44 1837+ kez okundu.
 

Terme Belediye Başkanı Kılıç menfez ve köprü çalışmalarını inceledi

SAMSUN (AA) - Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, menfez ve köprü yapım çalışmalarını inceledi.Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipler tarafından Gökçeağaç Mahallesi'nde bulunan dere geçiş noktasında taşkınları önlemek için menfez yapım çalışmalarını sürdürülüyor. Belediye Başkanı Kılıç, yapımı süren menfez ve köprü yapım çalışmalarını inceledi.Dere yataklarına yakın yerleşim yerlerinin araç ve yaya geçişlerini sağlıklı hale getirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Kılıç, "Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından tamamlanmak üzere olan menfez köprü çalışmalarını inledik. Son betonu atılan menfez köprü en kısa sürede hemşehrilerimizin hizmetine açılacak. Şimdiden hayırlı olsun." dedi.​​​​​​​

SAMSUN (AA) - Terme Belediye Başkanı Ali Kılıç, menfez ve köprü yapım çalışmalarını inceledi.

Terme Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipler tarafından Gökçeağaç Mahallesi'nde bulunan dere geçiş noktasında taşkınları önlemek için menfez yapım çalışmalarını sürdürülüyor.

Belediye Başkanı Kılıç, yapımı süren menfez ve köprü yapım çalışmalarını inceledi.

Dere yataklarına yakın yerleşim yerlerinin araç ve yaya geçişlerini sağlıklı hale getirilmesi için çalışmaların sürdürüldüğünü belirten Kılıç, "Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekiplerimiz tarafından tamamlanmak üzere olan menfez köprü çalışmalarını inledik. Son betonu atılan menfez köprü en kısa sürede hemşehrilerimizin hizmetine açılacak. Şimdiden hayırlı olsun." dedi.

​​​​​​​

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.