Terme Belediyesinden Kurban Bayramı'nda çevre temizliği uyarısı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 27.06.2023 - 13:33, Güncelleme: 27.06.2023 - 13:41 1841+ kez okundu.
 

Terme Belediyesinden Kurban Bayramı'nda çevre temizliği uyarısı

SAMSUN (AA) - Terme Belediyesi, Kurban Bayramı'nda atıkların gelişigüzel atılmaması uyarısında bulundu.
Belediyenin sosyal medya hesaplarından, çevre temizliği konusunda mesaj yayımlandı. Mesajda çöplerin çöp konteynerlerine atılması konusunda daha duyarlı olunması istendi. Açıklamada şu ifadelere yer verildi: "Kıymetli hemşehrilerimiz. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle gerek insan sağlığı, gerek çevre temizliği ve gerekse komşularımızı rahatsız etmemek açısından kurban atıklarınızın çöp konteynerlerine, sokaklara, ırmak ve kanal kenarlarına bırakılması koku ve insan sağlığı açısından önemli sonuçlar doğurabilir. Kurban ibadetlerini yerine getiren vatandaşlarımızın temizlik konusunda da hassasiyet göstererek çevrede koku oluşturacak, görüntü kirliliği yaratacak davranışlardan uzak durmalarını rica ediyoruz. Daha temiz bir Terme için hep birlikte kurallara uyalım."  
SAMSUN (AA) - Terme Belediyesi, Kurban Bayramı'nda atıkların gelişigüzel atılmaması uyarısında bulundu.

Belediyenin sosyal medya hesaplarından, çevre temizliği konusunda mesaj yayımlandı. Mesajda çöplerin çöp konteynerlerine atılması konusunda daha duyarlı olunması istendi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi:

"Kıymetli hemşehrilerimiz. Yaklaşan Kurban Bayramı nedeniyle gerek insan sağlığı, gerek çevre temizliği ve gerekse komşularımızı rahatsız etmemek açısından kurban atıklarınızın çöp konteynerlerine, sokaklara, ırmak ve kanal kenarlarına bırakılması koku ve insan sağlığı açısından önemli sonuçlar doğurabilir. Kurban ibadetlerini yerine getiren vatandaşlarımızın temizlik konusunda da hassasiyet göstererek çevrede koku oluşturacak, görüntü kirliliği yaratacak davranışlardan uzak durmalarını rica ediyoruz. Daha temiz bir Terme için hep birlikte kurallara uyalım."

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.