Teşkilat, kutlamaya başladı

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 07.04.2014 - 22:59, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3263+ kez okundu.
 

Teşkilat, kutlamaya başladı

Türk Polis Teşkilatı'nın 169. yıl dönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Bulancak'ta da başladı.
Bu kapsamda Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Uğurelli ve emniyet personelleri adına Polis memurları Filiz Yavuz ve Erden Toker, Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaymakam Tayfur Elbasan'a çiçek takdim ettiler. Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kutlanacak olan Polis haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren Müdür Uğurelli, Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 169. yıldönümünde yapacakları etkinliklerde, Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan’ı aralarında görmekten onur duyacaklarını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Elbasan, “Toplumumuzun huzur ve güven ortamında yaşamasını sağlayan, Emniyet Teşkilatımızın 169. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum. Halkımızın huzur ve güvenliği için geceli gündüzlü çalışan emniyet personelimiz, en temel hizmeti yaparak, hizmetlerin en kutsalını yerine getirmekteler” dedi. Türk Polis Teşkilatı'nın 169.yıl dönümü kutlamaları ilçemizde 4-10 Nisan tarihleri arasında yapılacak etkinliklerle kutlanacak.  Perşembe günü de Cumhuriyet Meydanın da ki Atatürk büstüne konulacak çelenk töreni ile son bulacak.                                 Haber-Foto: Mehmet Yaşar
Türk Polis Teşkilatı'nın 169. yıl dönümü kutlamaları tüm yurtta olduğu gibi Bulancak'ta da başladı.

Bu kapsamda Bulancak İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Uğurelli ve emniyet personelleri adına Polis memurları Filiz Yavuz ve Erden Toker, Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan’ı makamında ziyaret ettiler. Ziyarette, Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü Kaymakam Tayfur Elbasan'a çiçek takdim ettiler. Bulancak İlçe Emniyet Müdürlüğü bünyesinde kutlanacak olan Polis haftası etkinlikleri hakkında bilgiler veren Müdür Uğurelli, Türk Polis Teşkilatı kuruluşunun 169. yıldönümünde yapacakları etkinliklerde, Bulancak Kaymakamı Tayfur Elbasan’ı aralarında görmekten onur duyacaklarını belirtti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade eden Kaymakam Elbasan, “Toplumumuzun huzur ve güven ortamında yaşamasını sağlayan, Emniyet Teşkilatımızın 169. Kuruluş Yıldönümünü kutluyorum. Halkımızın huzur ve güvenliği için geceli gündüzlü çalışan emniyet personelimiz, en temel hizmeti yaparak, hizmetlerin en kutsalını yerine getirmekteler” dedi. Türk Polis Teşkilatı'nın 169.yıl dönümü kutlamaları ilçemizde 4-10 Nisan tarihleri arasında yapılacak etkinliklerle kutlanacak.  Perşembe günü de Cumhuriyet Meydanın da ki Atatürk büstüne konulacak çelenk töreni ile son bulacak.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Haber-Foto: Mehmet Yaşar

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.