Tirebolu'da feci kaza 3 ölü

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 08.04.2013 - 18:52, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3360+ kez okundu.
 

Tirebolu'da feci kaza 3 ölü

Tirebolu'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti,...
...3 kişi de yaralandı. Trabzon ilinden, Giresun’a hareket halinde olan Köksal Karadağ sevk ve yönetimindeki 28 AY 940 plakalı araç, Tirebolu ilçesinin Bada bölgesinde iddiaya göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle sahilde bulunan kayalık alana düştü. Kazada sürücü Köksal Karadağ (39), Mert Birleş (27), Ali Ayhan(45) kaza yerinde yaşamını yitirirken, Mustafa Gökhan Yamak(25), Sercan Sarı (25), Sedat Tozlu(31) ise yaralandılar. Kazada hayatını kaybeden, Mert Birleş ile yaralılar Sercan Sarı ve Mustafa Gökhan Yamak'ın Giresun Amatör Kümede top oynadıkları ifade edildi.  
Tirebolu'da meydana gelen trafik kazasında 3 kişi hayatını kaybetti,...

...3 kişi de yaralandı.

Trabzon ilinden, Giresun’a hareket halinde olan Köksal Karadağ sevk ve yönetimindeki 28 AY 940 plakalı araç, Tirebolu ilçesinin Bada bölgesinde iddiaya göre, sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle sahilde bulunan kayalık alana düştü. Kazada sürücü Köksal Karadağ (39), Mert Birleş (27), Ali Ayhan(45) kaza yerinde yaşamını yitirirken, Mustafa Gökhan Yamak(25), Sercan Sarı (25), Sedat Tozlu(31) ise yaralandılar.

Kazada hayatını kaybeden, Mert Birleş ile yaralılar Sercan Sarı ve Mustafa Gökhan Yamak'ın Giresun Amatör Kümede top oynadıkları ifade edildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.