Türkiye 13.’sü Bulancak’tan

EĞİTİM 22.08.2022 - 12:39, Güncelleme: 22.08.2022 - 12:39 9365+ kez okundu.
 

Türkiye 13.’sü Bulancak’tan

İstanbul Bahçelievler’de bulunan AKA Koleji öğrencisi Bulancaklı hemşehrimiz Murat Ersin, 2022 YKS’de elde ettiği başarı ile Türkiye 13.’sü olarak dereceye girdi.
AKA Koleji Sayısal Bölümü mezunu olan Bulancaklı hemşerimiz Murat Ersin girdiği sınavda 554 puan alarak büyük bir başarıya imza attı ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Bölümünü % 100 burs ile kazandı. Astsubay Aydın Ersin ve Hemşire Serpil Ersin’in iki evladından biri olan Murat Ersin, aynı zamanda Bulancak PTT emeklilerinden Murat Başyurt’un da torunu. Dedesi Murat Başyurt ile birlikte gazetemizi ziyaret eden YKS Türkiye 13.’sü Murat Ersin, başarısının sırrını şu şekilde açıkladı; “Düzenli ve sistemli bir şekilde çalışarak bu başarıyı elde ettim. Bundan sonra aynı şekilde devam ederek daha güzel başarılara imza atmak istiyorum. Hem aileme hem de öğretmenlerime bana verdikleri destek için teşekkür ederim” dedi.
İstanbul Bahçelievler’de bulunan AKA Koleji öğrencisi Bulancaklı hemşehrimiz Murat Ersin, 2022 YKS’de elde ettiği başarı ile Türkiye 13.’sü olarak dereceye girdi.

AKA Koleji Sayısal Bölümü mezunu olan Bulancaklı hemşerimiz Murat Ersin girdiği sınavda 554 puan alarak büyük bir başarıya imza attı ve Koç Üniversitesi Tıp Fakültesi İngilizce Bölümünü % 100 burs ile kazandı.

Astsubay Aydın Ersin ve Hemşire Serpil Ersin’in iki evladından biri olan Murat Ersin, aynı zamanda Bulancak PTT emeklilerinden Murat Başyurt’un da torunu. Dedesi Murat Başyurt ile birlikte gazetemizi ziyaret eden YKS Türkiye 13.’sü Murat Ersin, başarısının sırrını şu şekilde açıkladı; “Düzenli ve sistemli bir şekilde çalışarak bu başarıyı elde ettim. Bundan sonra aynı şekilde devam ederek daha güzel başarılara imza atmak istiyorum. Hem aileme hem de öğretmenlerime bana verdikleri destek için teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.