Türkiye Çekya Maçında Kritik Sınav Bulancak’ta Dev Ekranda!

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 26.06.2024 - 15:54, Güncelleme: 26.06.2024 - 15:54 2722 kez okundu.
 

Türkiye Çekya Maçında Kritik Sınav Bulancak’ta Dev Ekranda!

Türkiye, EURO 2024 Elemeleri'nde Çekya karşısında gruplardaki üçüncü maçına çıkıyor. Heyecan dolu karşılaşma, 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’de...
Almanya'nın Volkspark Stadı'nda başlayacak. Millilerimiz için hayati önem taşıyan bu mücadelede nefesler tutuldu. Gruptan çıkma ihtimalimiz üzerinde belirleyici olacak bu maç, tüm Türkiye’de büyük bir heyecanla bekleniyor. Bulancak Belediyesi de bu önemli karşılaşmayı dev ekranda yayınlayarak milli takımımıza destek çağrısında bulundu. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak dev ekranda, saat 22.00’de başlayacak maçı Bulancaklılar coşkuyla izleyecek. Bulancak halkı, milli takımlarına tam destek vermek için meydanda toplanacak ve heyecan dolu anlara ortak olacak.
Türkiye, EURO 2024 Elemeleri'nde Çekya karşısında gruplardaki üçüncü maçına çıkıyor. Heyecan dolu karşılaşma, 26 Haziran Çarşamba günü saat 22.00’de...

Almanya'nın Volkspark Stadı'nda başlayacak. Millilerimiz için hayati önem taşıyan bu mücadelede nefesler tutuldu. Gruptan çıkma ihtimalimiz üzerinde belirleyici olacak bu maç, tüm Türkiye’de büyük bir heyecanla bekleniyor.

Bulancak Belediyesi de bu önemli karşılaşmayı dev ekranda yayınlayarak milli takımımıza destek çağrısında bulundu. Cumhuriyet Meydanı’nda kurulacak dev ekranda, saat 22.00’de başlayacak maçı Bulancaklılar coşkuyla izleyecek. Bulancak halkı, milli takımlarına tam destek vermek için meydanda toplanacak ve heyecan dolu anlara ortak olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.