‘Ülkemizin ve milletimizin menfaatinde buluşmalıyız’

SİYASET 07.08.2023 - 17:30, Güncelleme: 07.08.2023 - 17:30 6617+ kez okundu.
 

‘Ülkemizin ve milletimizin menfaatinde buluşmalıyız’

AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri hemşehrimiz Hasan Turan, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona katıldı.
Burada konuşan İdare Amiri Turan, “Hemşehrilerimizle birlikte Genel Kurul sonrasında Üsküdar Valide Sultan Gemisi'nde düzenlenen organizasyona katıldık. Uzun yıllar birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız dostlarımızla ve hemşehrilerimizle hasbıhal ettik. Hepimiz aynı gemide olmanın bilinciyle birlik ve beraberlik içinde ülkemizin ve milletimizin menfaatinde buluşmalıyız. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun. Bu güzel etkinliğe imza atan KASTOB Genel Başkanı Nevzat Duyar ve diğer STK’larımızın temsilcilerine ve bizi daima güleryüzle karşılayan kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.      
AK Parti İstanbul Milletvekili ve TBMM İdare Amiri hemşehrimiz Hasan Turan, Karadeniz Sivil Toplum Kuruluşları Konfederasyonu ev sahipliğinde düzenlenen organizasyona katıldı.

Burada konuşan İdare Amiri Turan, “Hemşehrilerimizle birlikte Genel Kurul sonrasında Üsküdar Valide Sultan Gemisi'nde düzenlenen organizasyona katıldık. Uzun yıllar birlikte yol arkadaşlığı yaptığımız dostlarımızla ve hemşehrilerimizle hasbıhal ettik.

Hepimiz aynı gemide olmanın bilinciyle birlik ve beraberlik içinde ülkemizin ve milletimizin menfaatinde buluşmalıyız. Birliğimiz beraberliğimiz daim olsun. Bu güzel etkinliğe imza atan KASTOB Genel Başkanı Nevzat Duyar ve diğer STK’larımızın temsilcilerine ve bizi daima güleryüzle karşılayan kardeşlerimize teşekkür ediyorum” dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.