Üreten Kadınlar Kazanıyor

YAŞAM 10.08.2022 - 15:33, Güncelleme: 10.08.2022 - 15:33 3157+ kez okundu.
 

Üreten Kadınlar Kazanıyor

Keçiören Belediyesi tarafından Etlik Osmanlı Semt Pazarı’nda oluşturulan ‘Üreten Kadınlar Pazarı’ el emeğini kazanca dönüştürüyor.
Keçiören Belediyesi tarafından Etlik Osmanlı Semt Pazarı’nda oluşturulan ‘Üreten Kadınlar Pazarı’ el emeğini kazanca dönüştürüyor. Belediye tarafından ücretsiz tahsis edilen stantlarda el işi ürünlerini, süs eşyalarını ve birbirinden lezzetli yemeklerini kazanca dönüştüren kadınlar ev ekonomilerine sundukları katkıdan oldukça memnun.   Keçiören Belediyesi tarafından kadın istihdamına katkıda bulunmak için geliştirilen Üretilen Kadınlar Pazarı projesinin Tüm Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören Belediyesi olarak kadınlarımızın istihdamını önemsiyoruz. Onlar için ücretsiz satış alanı tahsis ediyoruz. Her çarşamba ve cumartesi Etlik Üreten Kadınlar Pazarı’mızda buluşan ve buraya kurduğumuz stantlarda el emeği göz nuru ürünlerini kazanca dönüştüren kadınlarımız ev ekonomilerine büyük katkı sağlıyorlar. Süs eşyası, yiyecek ve tekstil ürünlerinin değer bulması açısından hayata geçirdiğimiz bu projemizle kadınlarımız aynı zamanda sosyalleşme imkânı da bulunuyor.” dedi. ​
Keçiören Belediyesi tarafından Etlik Osmanlı Semt Pazarı’nda oluşturulan ‘Üreten Kadınlar Pazarı’ el emeğini kazanca dönüştürüyor.

Keçiören Belediyesi tarafından Etlik Osmanlı Semt Pazarı’nda oluşturulan ‘Üreten Kadınlar Pazarı’ el emeğini kazanca dönüştürüyor. Belediye tarafından ücretsiz tahsis edilen stantlarda el işi ürünlerini, süs eşyalarını ve birbirinden lezzetli yemeklerini kazanca dönüştüren kadınlar ev ekonomilerine sundukları katkıdan oldukça memnun.

 

Keçiören Belediyesi tarafından kadın istihdamına katkıda bulunmak için geliştirilen Üretilen Kadınlar Pazarı projesinin Tüm Türkiye’ye örnek olduğunu söyleyen Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, “Keçiören Belediyesi olarak kadınlarımızın istihdamını önemsiyoruz. Onlar için ücretsiz satış alanı tahsis ediyoruz. Her çarşamba ve cumartesi Etlik Üreten Kadınlar Pazarı’mızda buluşan ve buraya kurduğumuz stantlarda el emeği göz nuru ürünlerini kazanca dönüştüren kadınlarımız ev ekonomilerine büyük katkı sağlıyorlar. Süs eşyası, yiyecek ve tekstil ürünlerinin değer bulması açısından hayata geçirdiğimiz bu projemizle kadınlarımız aynı zamanda sosyalleşme imkânı da bulunuyor.” dedi. ​

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.