Vali Mustafa Tutulmaz'dan Kurban Bayramı mesajı

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 26.06.2023 - 12:02, Güncelleme: 26.06.2023 - 10:45 2073+ kez okundu.
 

Vali Mustafa Tutulmaz'dan Kurban Bayramı mesajı

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Vali Tutulmaz, mesajında, bayramların sevinçlerin paylaşıldığı, kardeşliğin pekiştiği, huzur ve mutluluk yaşatan, özel ve anlamlı günler olduğunu belirterek, "Milletçe kenetlenmemize vesile olan bayramlarımızda gözleri yollarda bizleri özlemle bekleyen büyüklerimizi unutmamalı, sevgili çocuklarımızı mutlaka sevindirmeliyiz." ifadesini kullandı. Ziyaret ya da tatil amacıyla yola çıkacak vatandaşların trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Tutulmaz, şunları kaydetti:"Vatandaşlarımızın bekleyenlerine, sevenlerine güven içerisinde ulaşmaları için trafik kurallarına hassasiyetle uymaları, acele etmemeleri, trafik ihlalinde bulunmamaları önem arz etmektedir. Bizleri yaşama bağlayan trafik kurallarına mutlaka uyalım, bayram sevincimizi hüzne dönüştürmeyelim. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, İslam aleminin ve Zonguldaklı hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

ZONGULDAK (AA) - Zonguldak Valisi Mustafa Tutulmaz, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Vali Tutulmaz, mesajında, bayramların sevinçlerin paylaşıldığı, kardeşliğin pekiştiği, huzur ve mutluluk yaşatan, özel ve anlamlı günler olduğunu belirterek, "Milletçe kenetlenmemize vesile olan bayramlarımızda gözleri yollarda bizleri özlemle bekleyen büyüklerimizi unutmamalı, sevgili çocuklarımızı mutlaka sevindirmeliyiz." ifadesini kullandı.

Ziyaret ya da tatil amacıyla yola çıkacak vatandaşların trafik kurallarına uymaları konusunda uyarılarda bulunan Tutulmaz, şunları kaydetti:

"Vatandaşlarımızın bekleyenlerine, sevenlerine güven içerisinde ulaşmaları için trafik kurallarına hassasiyetle uymaları, acele etmemeleri, trafik ihlalinde bulunmamaları önem arz etmektedir. Bizleri yaşama bağlayan trafik kurallarına mutlaka uyalım, bayram sevincimizi hüzne dönüştürmeyelim. Bu duygu ve düşüncelerle aziz milletimizin, İslam aleminin ve Zonguldaklı hemşehrilerimizin Kurban Bayramı'nı en içten duygularımla kutluyor, tüm insanlığa barış ve huzur getirmesini temenni ediyorum."

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.