Vefat ilanları

VEFAT 06.12.2022 - 10:55, Güncelleme: 06.12.2022 - 10:55 4773+ kez okundu.
 

Vefat ilanları

06 Aralık 2022 Salı vefat ilanları
Hasibe Yılmaz vefat etti Bahçelievler mahallesinden Cindiroğullarından merhum Hasan Yamak ve Zekiye Yamak’ın kızları Salih Yılmaz’ın eşi Hasibe Yılmaz vefat etti. Cenazesi 06 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ballıca Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Belediye Yeni mezarlıkta toprağa verilecek. Ruhan Şenel vefat etti İnece köyünden Hacımusaoğullarından merhum İsmail Şenel’in eşi Ruhan Şenel vefat etti. Cenazesi 06 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip İnece Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Güssüm Yıldırım vefat etti Yeşiltepe köyünden Merhum Durmuş Yıldırım eşi, Ziya ve Mennan Yıldırım’ın anneleri Güssüm Yıldırım vefat etti. Cenazesi 06 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Sarayburnu Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Yeşiltepe köyünde toprağa verilecek. Mustafa Hartamacı vefat etti Bozat köyünden Bitene mahallesinden Hartamacıoğullarından merhum Dursun Ali oğlu Mustafa Hartamacı vefat etti. Cenazesi 06 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Bozat köyü Bitene mahallesi Yeni Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek. Yıldız Haber Gazetesi olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine sabırlar dileriz.
06 Aralık 2022 Salı vefat ilanları

Hasibe Yılmaz vefat etti

Bahçelievler mahallesinden Cindiroğullarından merhum Hasan Yamak ve Zekiye Yamak’ın kızları Salih Yılmaz’ın eşi Hasibe Yılmaz vefat etti. Cenazesi 06 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Ballıca Merkez Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Belediye Yeni mezarlıkta toprağa verilecek.

Ruhan Şenel vefat etti

İnece köyünden Hacımusaoğullarından merhum İsmail Şenel’in eşi Ruhan Şenel vefat etti. Cenazesi 06 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip İnece Köyü Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Güssüm Yıldırım vefat etti

Yeşiltepe köyünden Merhum Durmuş Yıldırım eşi, Ziya ve Mennan Yıldırım’ın anneleri Güssüm Yıldırım vefat etti. Cenazesi 06 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Sarayburnu Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra Yeşiltepe köyünde toprağa verilecek.

Mustafa Hartamacı vefat etti

Bozat köyünden Bitene mahallesinden Hartamacıoğullarından merhum Dursun Ali oğlu Mustafa Hartamacı vefat etti. Cenazesi 06 Aralık Salı günü öğle namazına müteakip Bozat köyü Bitene mahallesi Yeni Camiinde kılınacak cenaze namazından sonra toprağa verilecek.

Yıldız Haber Gazetesi olarak vefat edenlere Allah’tan rahmet kederli ailelerine ve sevenlerine sabırlar dileriz.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.