Yeşil alanlarda düzenleme

DÜNYA 11.08.2022 - 16:13, Güncelleme: 11.08.2022 - 16:13 11100+ kez okundu.
 

Yeşil alanlarda düzenleme

Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrimizin güzelliğine güzellik katmak için park ve yeşil alanlarda yaptıkları çalışmalarına hız verdi.
  Bu kapsamda ekipler, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte çoğalan çim ve yabani otların temizliği için yoğun mesai harcıyor. Vatandaşların daha temiz bir şehirde yaşaması için çalışan ekipler, sosyal yaşam alanları, park ve bahçelerde bulunan yabani otları temizleyerek, çiçek ve ağaçların daha kolay büyümesini sağlıyor. Özenle gerçekleştirilen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor. Çocuk oyun alanlarının da çocukların sağlığını korumak amacıyla daha sık temizlendiğini belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri: “Giresun’umuzun güzelliğine güzellik katmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Her şey daha yaşanabilir bir Giresun için.  Bizler bu çalışmaları yaparken vatandaşlarımızdan mesire alanlarımızı daha temiz kullanmalarını rica ediyoruz." dedi.
Giresun Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, şehrimizin güzelliğine güzellik katmak için park ve yeşil alanlarda yaptıkları çalışmalarına hız verdi.

 

Bu kapsamda ekipler, hava sıcaklıklarının artması ile birlikte çoğalan çim ve yabani otların temizliği için yoğun mesai harcıyor. Vatandaşların daha temiz bir şehirde yaşaması için çalışan ekipler, sosyal yaşam alanları, park ve bahçelerde bulunan yabani otları temizleyerek, çiçek ve ağaçların daha kolay büyümesini sağlıyor.

Özenle gerçekleştirilen çalışmalarda, gerek halkın sağlığı, gerekse çevre düzenlemesi ön planla tutuluyor. Çocuk oyun alanlarının da çocukların sağlığını korumak amacıyla daha sık temizlendiğini belirten Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri: “Giresun’umuzun güzelliğine güzellik katmak için hiçbir fedakârlıktan kaçınmıyoruz. Her şey daha yaşanabilir bir Giresun için.  Bizler bu çalışmaları yaparken vatandaşlarımızdan mesire alanlarımızı daha temiz kullanmalarını rica ediyoruz." dedi.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.