Yıldız Haber Gazetesi'nin 10. yıl gururu

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 06.07.2015 - 23:16, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3228+ kez okundu.
 

Yıldız Haber Gazetesi'nin 10. yıl gururu

Giresun'un Bulancak ilçesinde, 2006 yılında yayın hayatına başlayan Yıldız Haber Gazetesi,...
...10. kuruluş yıl dönümünü Bulancak Pazarsuyu Saklıköy Resturant'ta çalışanları ve eşlerine iftar yemeği vererek sade bir plaket töreni düzenledi. 26 Haziran 2006 yılında Bulancak’ta yayın hayatına başlayan Yıldız Haber Gazetesi, 9 yılı geride bırakarak 10. yılına girdi. 10. yıla girmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, yaptığı kısa konuşmada, “Gazetemiz ilk gün olduğu gibi bugüne kadar ilkesinden ve çizgisinden hiç sapmadı. Başta gazetemizin imtiyaz sahibi sevgili babam Ali Yıldız olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu kutlu başarıda bizlere en büyük desteği veren değerli okurlarımıza da sonsuz şükranlarımızı sunarım. Bu ekibin içinde yer alarak haftada iki gün, olan biten gelişmeleri, genel ve yerel tarihte yaşananları okuyucularımıza aktarmak beni çok mutlu ediyor. Umarız bir nebze olsun toplumumuza ve yaşadığımız yere karşı borcumuzu böyle ödeyebiliriz” dedi. Yıldız Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ise, “Yıldız Haber Gazetesi 10 yaşında. 9 yılın emeğini 10. yıla devrediyoruz. Gazetemizin 10 yıla gelmesinde en alttan en üste kadar, Yazı İşleri’nden dağıtıma kadar herkesin payı çok büyük. 10 yıl yazdık, çizdik, didindik. Bulancak'ın hak ettiği yerlere gelmesinde önemli bir görev üstlendik. Mazisi ayna gibi pırıl pırıl olan Yıldız Haber Gazetesi kurulduğu günkü aynı duygu, aynı heyecanla yayın hayatına devam ediyor. Halkımızın sesi, kulağı olduk. Çekinmeden aksaklıkları yazdık ve yazmaya da devam edeceğiz. Bunları yazarken yüreğimizi ortaya koyduk. İşte bu gün o yürek 10 yaşında. Siz değerli okurlarımıza daha kaliteli taze ve güncel haberler vermek adına elimizden geleni yapıyoruz. 10. yıla girmenin şevki ve heyecanı ile yeni yaşımızın  Giresun, Piraziz ve Bulancak halkına hayırlara vesile olması diliyorum” dedi. 
Giresun'un Bulancak ilçesinde, 2006 yılında yayın hayatına başlayan Yıldız Haber Gazetesi,...

...10. kuruluş yıl dönümünü Bulancak Pazarsuyu Saklıköy Resturant'ta çalışanları ve eşlerine iftar yemeği vererek sade bir plaket töreni düzenledi.

26 Haziran 2006 yılında Bulancak’ta yayın hayatına başlayan Yıldız Haber Gazetesi, 9 yılı geride bırakarak 10. yılına girdi. 10. yıla girmenin mutluluğunu yaşadığını belirten Yıldız Haber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Sinan Yıldız, yaptığı kısa konuşmada, “Gazetemiz ilk gün olduğu gibi bugüne kadar ilkesinden ve çizgisinden hiç sapmadı. Başta gazetemizin imtiyaz sahibi sevgili babam Ali Yıldız olmak üzere, tüm ekip arkadaşlarıma teşekkür ederim. Bu kutlu başarıda bizlere en büyük desteği veren değerli okurlarımıza da sonsuz şükranlarımızı sunarım. Bu ekibin içinde yer alarak haftada iki gün, olan biten gelişmeleri, genel ve yerel tarihte yaşananları okuyucularımıza aktarmak beni çok mutlu ediyor. Umarız bir nebze olsun toplumumuza ve yaşadığımız yere karşı borcumuzu böyle ödeyebiliriz” dedi.

Yıldız Haber Gazetesi İmtiyaz Sahibi Ali Yıldız ise, “Yıldız Haber Gazetesi 10 yaşında. 9 yılın emeğini 10. yıla devrediyoruz. Gazetemizin 10 yıla gelmesinde en alttan en üste kadar, Yazı İşleri’nden dağıtıma kadar herkesin payı çok büyük. 10 yıl yazdık, çizdik, didindik. Bulancak'ın hak ettiği yerlere gelmesinde önemli bir görev üstlendik. Mazisi ayna gibi pırıl pırıl olan Yıldız Haber Gazetesi kurulduğu günkü aynı duygu, aynı heyecanla yayın hayatına devam ediyor. Halkımızın sesi, kulağı olduk. Çekinmeden aksaklıkları yazdık ve yazmaya da devam edeceğiz. Bunları yazarken yüreğimizi ortaya koyduk. İşte bu gün o yürek 10 yaşında. Siz değerli okurlarımıza daha kaliteli taze ve güncel haberler vermek adına elimizden geleni yapıyoruz. 10. yıla girmenin şevki ve heyecanı ile yeni yaşımızın  Giresun, Piraziz ve Bulancak halkına hayırlara vesile olması diliyorum” dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.