Yılmaz Karabaş'ın ismi Bulancak'ta yaşatılacak!

KÜLTÜR 19.10.2023 - 22:24, Güncelleme: 19.10.2023 - 22:49 26227+ kez okundu.
 

Yılmaz Karabaş'ın ismi Bulancak'ta yaşatılacak!

Bulancak Ülkü Ocakları kurucularından ve geçmişte Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan merhum Öğretmen Yılmaz Karabaş vefatının 40. gününde dualarla anıldı.
Bulancak Ülkü Ocağında eşi, kızı, damadı ve sevenlerinin katıldığı programda Kuranı Kerim okundu. Katılanlar arasında Giresun MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, MHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Tuğrul Yanıkoğlu, Bulancak MHP İlçe Başkanı Tanju Alparslan, MHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Alparslan, Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Hakan Gülenç, Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Öner Pekdemir, MHP İl Genel Meclis Üyesi Aday adayı Yusuf Sarıgül, Pr.Dr.Yalçın Sarıkaya ve çok sayıda sevenleri yer aldı.  Sunuculuğunu Öner Pekdemir'in yaptığı programda Bulancak MHP ilçe Başkanı Tanju Alparslan, Yılmaz Hocanın isminin yaşatılması için girişimlerde bulunduklarını ve bu konuda Bulancak İlçe Kaymakamı Ünal Koç'un Bulancak 75.Yıl Halk Kütüphanesine Yılmaz Karabaş isminin verilmesi için eşi ve kızının verdiği dilekçeye olumlu baktığını ifade etti. En kısa zamanda Halk Kütüphanesine Yılmaz Karabaş'ın isminin verileceğini kaydeden Başkan Alparslan, yine Bulancak caddelerinden birine daha Yılmaz Karabaş ismi verilmesi için görüştüklerini ve en kısa zamanda Belediye Başkanı Recep Yakar'ın bunu onaylayacağının sözünü verdiğini hatırlattı. MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu ise Yılmaz Karabaş'ın yazdığı 'Ocak'ta kös var ateş var' şiirini okuyarak salondakilerden takdir aldı. Dinleyenler gözyaşlarına engel olamazken,  Prof. Dr. Yalçın Sarıkaya ise yaptığı konuşmada, "Yılmaz Hocam iyi bir edebiyatçı idi. İsmi yaşatılmalı. Yılmaz Hocam Türk dünyasında bir iz bıraktı. Tahsin Uydu hastalığı süresince hep yanında yer aldı" dedi. Daha sonra Kuranı Kerim tilaveti ile katılanlara ikramlar yapıldı.
Bulancak Ülkü Ocakları kurucularından ve geçmişte Ülkü Ocakları Başkanlığı yapan merhum Öğretmen Yılmaz Karabaş vefatının 40. gününde dualarla anıldı.

Bulancak Ülkü Ocağında eşi, kızı, damadı ve sevenlerinin katıldığı programda Kuranı Kerim okundu.

Katılanlar arasında Giresun MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu, MHP Giresun Merkez İlçe Başkanı Tuğrul Yanıkoğlu, Bulancak MHP İlçe Başkanı Tanju Alparslan, MHP Bulancak Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Alparslan, Ülkü Ocakları eski İl Başkanı Hakan Gülenç, Bulancak Ülkü Ocakları Başkanı Öner Pekdemir, MHP İl Genel Meclis Üyesi Aday adayı Yusuf Sarıgül, Pr.Dr.Yalçın Sarıkaya ve çok sayıda sevenleri yer aldı. 

Sunuculuğunu Öner Pekdemir'in yaptığı programda Bulancak MHP ilçe Başkanı Tanju Alparslan, Yılmaz Hocanın isminin yaşatılması için girişimlerde bulunduklarını ve bu konuda Bulancak İlçe Kaymakamı Ünal Koç'un Bulancak 75.Yıl Halk Kütüphanesine Yılmaz Karabaş isminin verilmesi için eşi ve kızının verdiği dilekçeye olumlu baktığını ifade etti. En kısa zamanda Halk Kütüphanesine Yılmaz Karabaş'ın isminin verileceğini kaydeden Başkan Alparslan, yine Bulancak caddelerinden birine daha Yılmaz Karabaş ismi verilmesi için görüştüklerini ve en kısa zamanda Belediye Başkanı Recep Yakar'ın bunu onaylayacağının sözünü verdiğini hatırlattı.

MHP İl Başkanı Abdullah Karaosmanoğlu ise Yılmaz Karabaş'ın yazdığı 'Ocak'ta kös var ateş var' şiirini okuyarak salondakilerden takdir aldı.

Dinleyenler gözyaşlarına engel olamazken, 

Prof. Dr. Yalçın Sarıkaya ise yaptığı konuşmada, "Yılmaz Hocam iyi bir edebiyatçı idi. İsmi yaşatılmalı. Yılmaz Hocam Türk dünyasında bir iz bıraktı. Tahsin Uydu hastalığı süresince hep yanında yer aldı" dedi.

Daha sonra Kuranı Kerim tilaveti ile katılanlara ikramlar yapıldı.

Habere ifade bırak !

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined property: stdClass::$etiketler

Filename: tema3/haber.php

Line Number: 812

Backtrace:

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/views/tema3/haber.php
Satır: 812
Fonksiyon: _error_handler

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/application/controllers/Haber.php
Satır: 157
Fonksiyon: view

Dosya: /home/admin/web/yildizhaber.com.tr/public_html/index.php
Satır: 334
Fonksiyon: require_once

Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.