Yol haritası çıkarırken merkeze alındım

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 12.08.2013 - 23:41, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 3622+ kez okundu.
 

Yol haritası çıkarırken merkeze alındım

Giresun halkının beğenisini kazanan ve Kadir Gecesi çıkan....
...Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Dursun Ali Şahin, Giresun Gazeteciler Derneği'nde gazetecilere veda ziyaretinde bulundu. Giresun’da bulunduğu sürece görevini layıkıyla yaptığını kaydeden Vali Şahin, gün içerisinde en az 3 defa bakanlıkla görüşerek iş takip ettiğini söyledi. Giresun’un halkın gönlünde yer etmenin en kolay il olduğunu ifade eden Vali Şahin, “Halka hizmet ederseniz karşılığını alırsınız. Biz öyle gösteriş için değil Allah rızası için, halk için görevimizi yaptık. Ömrümüz demek ki bu kadarmış” dedi. Merkeze alınışını değerlendiren Vali Şahin, “Ben bayramdan sonra ne yapalım diye düşünüyordum. Maddeler halinde yapacaklarımızı yazıp yol haritası çıkarırken müsteşarımız aradı. ‘Bana zor bir görev verildi’ deyince dedim ‘merkeze mi alındım?’, ‘Hayırlısı olsun’ dedim. Ama sonradan şok oldum. Biz ne ile uğraşırken ne oldu. Ben ne hazırlarken ne oldu? Olsun biz tevekkül eden insanlarız. Ben sadece 3,5 - 4 yıl kalırım diye tahmin ediyordum. 2,5 yıl kaldım. Ben elimden geleni yaptım ve zamanı çok iyi değerlendirdim. Ama elimde olmayan şeyleri de yapamadım. Bir genel müdürü günde 3 kez aradığım olmuştur. Bunu her vali yapmaz” diye konuştu. Ziyarette Dernek Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Küçükbayrak, Vali Şahin'e teşekkür plaketi verdi.  
Giresun halkının beğenisini kazanan ve Kadir Gecesi çıkan....

...Valiler Kararnamesi ile merkeze alınan Vali Dursun Ali Şahin, Giresun Gazeteciler Derneği'nde gazetecilere veda ziyaretinde bulundu. Giresun’da bulunduğu sürece görevini layıkıyla yaptığını kaydeden Vali Şahin, gün içerisinde en az 3 defa bakanlıkla görüşerek iş takip ettiğini söyledi. Giresun’un halkın gönlünde yer etmenin en kolay il olduğunu ifade eden Vali Şahin, “Halka hizmet ederseniz karşılığını alırsınız. Biz öyle gösteriş için değil Allah rızası için, halk için görevimizi yaptık. Ömrümüz demek ki bu kadarmış” dedi.

Merkeze alınışını değerlendiren Vali Şahin, “Ben bayramdan sonra ne yapalım diye düşünüyordum. Maddeler halinde yapacaklarımızı yazıp yol haritası çıkarırken müsteşarımız aradı. ‘Bana zor bir görev verildi’ deyince dedim ‘merkeze mi alındım?’, ‘Hayırlısı olsun’ dedim. Ama sonradan şok oldum. Biz ne ile uğraşırken ne oldu. Ben ne hazırlarken ne oldu? Olsun biz tevekkül eden insanlarız. Ben sadece 3,5 - 4 yıl kalırım diye tahmin ediyordum. 2,5 yıl kaldım. Ben elimden geleni yaptım ve zamanı çok iyi değerlendirdim. Ama elimde olmayan şeyleri de yapamadım. Bir genel müdürü günde 3 kez aradığım olmuştur. Bunu her vali yapmaz” diye konuştu.

Ziyarette Dernek Yönetim Kurulu Üyesi İsmet Küçükbayrak, Vali Şahin'e teşekkür plaketi verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.