Yunus Emre yardımlarınızı bekliyor

SAĞLIK 28.10.2022 - 11:29, Güncelleme: 28.10.2022 - 11:29 9257+ kez okundu.
 

Yunus Emre yardımlarınızı bekliyor

Gümüşhaneli 9 aylık Yunus Emre Kaçan ölümcül kas hastalığı olarak bilinen SMA Tip1 ile mücadele ediyor.
Ölümcül kas hastalığı olarak bilinen ve nadir görülen Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 teşhisi konulan Gümüşhaneli 9 aylık Yunus Emre Kaçan’ın tedavisinde kullanılmak üzere başlatılan kampanya %46’ya ulaştı. Yunus Emre’nin gönüllüleri ‘Yunus Emre Kaçan SMA Tip1 ölümcül be ilerleyici kas hastası. Gümüşhane'de yaşıyor. 9 aylık 7 cihaza bağlı ve burnundan midesine kadar inen bir hortumla NG ile besleniyor. Elleri ve ayaklarında Skolyoz ilerlemiş durumda. Son zamanlarda ciddi solunum sıkıntıları çekiyor. Cihazlarından biri olan bibap cihazından artık asla ayrı kalamıyor. Defalarca atak geçirdi mosmor oldu. Solunum sıkıntılarının ilerisi Trake açılma ihtimali var. Yunus Emre'nin tek çaresi yurtdışındaki gen tedavisi. ZOLGENSMA isimli ilaç. 1.819.000$ Dubai Med Care hastanesinden almış olduğumuz en ucuz teklif. Kampanyamız valilik onaylıdır. 4,5 aydır yürüttüğümüz kampanya %46 lık dilimde. Bu ilacı en erken şekilde alması gerekiyor. Malesef SMA hastalığı bebeğimizde çok hızlı ilerliyor. Gümüşhane il ilçe halkı, belediye kurum ve kuruluşlar ellerinden gelen mücadeleyi göstermekte. Fakat bu parayı toplayabilmemiz için daha çok kişiye ihtiyaç var. Az kişiden çok para değil, çok kişiden az para istiyoruz. Minicik bedeniyle büyük bir yaşam mücadelesi veren evladımızın minik ellerinden tutun lütfen. Yunus Emre yaşamak rahat bir şekilde nefes almak istiyor, bu onun en doğal hakkı. Biz gönüllü ailesi olarak her kapıyı çalıyoruz çalmaya da devam edeceğiz. Mücadelemize ortak olun gelin hep beraber Yunus Emre’yi ilacına gönderelim bu mutluluğu hep beraber yaşayalım’ diyerek hayır severlerden yardım istiyor. Valilik Onaylı Yardım hesabı:  TR600001009010224526205001 YUNUS EMRE KAÇAN-Ziraat bankası
Gümüşhaneli 9 aylık Yunus Emre Kaçan ölümcül kas hastalığı olarak bilinen SMA Tip1 ile mücadele ediyor.

Ölümcül kas hastalığı olarak bilinen ve nadir görülen Spinal Müsküler Atrofi (SMA) Tip-1 teşhisi konulan Gümüşhaneli 9 aylık Yunus Emre Kaçan’ın tedavisinde kullanılmak üzere başlatılan kampanya %46’ya ulaştı.

Yunus Emre’nin gönüllüleri ‘Yunus Emre Kaçan SMA Tip1 ölümcül be ilerleyici kas hastası. Gümüşhane'de yaşıyor. 9 aylık 7 cihaza bağlı ve burnundan midesine kadar inen bir hortumla NG ile besleniyor. Elleri ve ayaklarında Skolyoz ilerlemiş durumda. Son zamanlarda ciddi solunum sıkıntıları çekiyor. Cihazlarından biri olan bibap cihazından artık asla ayrı kalamıyor. Defalarca atak geçirdi mosmor oldu. Solunum sıkıntılarının ilerisi Trake açılma ihtimali var. Yunus Emre'nin tek çaresi yurtdışındaki gen tedavisi. ZOLGENSMA isimli ilaç. 1.819.000$ Dubai Med Care hastanesinden almış olduğumuz en ucuz teklif. Kampanyamız valilik onaylıdır. 4,5 aydır yürüttüğümüz kampanya %46 lık dilimde. Bu ilacı en erken şekilde alması gerekiyor. Malesef SMA hastalığı bebeğimizde çok hızlı ilerliyor. Gümüşhane il ilçe halkı, belediye kurum ve kuruluşlar ellerinden gelen mücadeleyi göstermekte. Fakat bu parayı toplayabilmemiz için daha çok kişiye ihtiyaç var. Az kişiden çok para değil, çok kişiden az para istiyoruz. Minicik bedeniyle büyük bir yaşam mücadelesi veren evladımızın minik ellerinden tutun lütfen. Yunus Emre yaşamak rahat bir şekilde nefes almak istiyor, bu onun en doğal hakkı. Biz gönüllü ailesi olarak her kapıyı çalıyoruz çalmaya da devam edeceğiz. Mücadelemize ortak olun gelin hep beraber Yunus Emre’yi ilacına gönderelim bu mutluluğu hep beraber yaşayalım’ diyerek hayır severlerden yardım istiyor.

Valilik Onaylı Yardım hesabı:  TR600001009010224526205001 YUNUS EMRE KAÇAN-Ziraat bankası

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.