zor şartlara rağmen hizmete devam

YAŞAM 26.01.2022 - 17:21, Güncelleme: 26.01.2022 - 17:21 3861+ kez okundu.
 

zor şartlara rağmen hizmete devam

Yaşamın her anında vatandaşların yanında olmaya devam eden Giresun Belediyesi, yılın 365 günü, hafta sonu, resmi ve dini bayram günleri de dâhil olmak üzere kesintisiz olarak vatandaşlara cenaze nakil hizmeti veriyor.
Vatandaşların en acılı günlerinde evrak peşinde koşturmadan bir telefonla tek merkezden hizmet almalarını sağlayan Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü 444 4 028 veya 188 nolu hattı arayan tüm vatandaşların cenaze nakil taleplerini yerine getiriyor.  Çetin kış şartlarının yaşandığı bugünlerde araçlarda tüm tedbirler alınarak nakil işlemleri sorunsuz bir şekilde yapılıyor. Ayrıca, gelen talepler değerlendirilerek il dışına da cenaze nakli gerçekleştiriliyor. Diğer yandan, belediye gasilhanesinde cenaze yıkama, mezar tahtası, kefen temini, mezar kazılması ve defin işlemleri de ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca, vatandaşların isteği doğrultusunda yine ücretsiz olarak din görevlisi temininin yanı sıra, çadır, çay, şeker ikramı da ücretsiz olarak sunuluyor.
Yaşamın her anında vatandaşların yanında olmaya devam eden Giresun Belediyesi, yılın 365 günü, hafta sonu, resmi ve dini bayram günleri de dâhil olmak üzere kesintisiz olarak vatandaşlara cenaze nakil hizmeti veriyor.

Vatandaşların en acılı günlerinde evrak peşinde koşturmadan bir telefonla tek merkezden hizmet almalarını sağlayan Belediye Mezarlıklar Müdürlüğü 444 4 028 veya 188 nolu hattı arayan tüm vatandaşların cenaze nakil taleplerini yerine getiriyor.  Çetin kış şartlarının yaşandığı bugünlerde araçlarda tüm tedbirler alınarak nakil işlemleri sorunsuz bir şekilde yapılıyor. Ayrıca, gelen talepler değerlendirilerek il dışına da cenaze nakli gerçekleştiriliyor.

Diğer yandan, belediye gasilhanesinde cenaze yıkama, mezar tahtası, kefen temini, mezar kazılması ve defin işlemleri de ücretsiz olarak gerçekleştiriliyor. Ayrıca, vatandaşların isteği doğrultusunda yine ücretsiz olarak din görevlisi temininin yanı sıra, çadır, çay, şeker ikramı da ücretsiz olarak sunuluyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.