'Bu başarı hepimizin'

(İHA) - İhlas Haber Ajansı | 21.04.2014 - 22:31, Güncelleme: 30.10.2020 - 19:15 2579+ kez okundu.
 

'Bu başarı hepimizin'

Bulancak Halkbank Şubesi Müdürü Sevgi Yaprak,...
...“Geçtiğimiz hafta şubemizde yapılan törenle tüm şubeler arasında yapılan 'Operasyonel Kalite' değerlendirmelerinde üst sıralarda yer alarak, Mavi Yıldız’ belgesi ile ödüllendirildik” dedi. Bu belgeyi almalarında personellerinin çok önemli payı olduğuna değinen Müdür Yaprak, “Şubemizde çalışan arkadaşlarımıza bu başarılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Görevlerinde yapmış oldukları üstün başarılar sayesinde ‘Mavi Yıldız’ belgesini almaya hak kazandık. Bu başarıda emeği olan ve bizleri tercih ederek işlemlerini bankamızda gerçekleştiren değerli müşterilerimize de ayrıca teşekkürlerimizi iletmek isterim” diye konuştu.
Bulancak Halkbank Şubesi Müdürü Sevgi Yaprak,...

...“Geçtiğimiz hafta şubemizde yapılan törenle tüm şubeler arasında yapılan 'Operasyonel Kalite' değerlendirmelerinde üst sıralarda yer alarak, Mavi Yıldız’ belgesi ile ödüllendirildik” dedi.

Bu belgeyi almalarında personellerinin çok önemli payı olduğuna değinen Müdür Yaprak, “Şubemizde çalışan arkadaşlarımıza bu başarılarından dolayı sonsuz teşekkürlerimi sunarım. Görevlerinde yapmış oldukları üstün başarılar sayesinde ‘Mavi Yıldız’ belgesini almaya hak kazandık. Bu başarıda emeği olan ve bizleri tercih ederek işlemlerini bankamızda gerçekleştiren değerli müşterilerimize de ayrıca teşekkürlerimizi iletmek isterim” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.