Giresun'da Kaymakamlarla Genel Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

GÜNDEM (YH) - Yıldız Haber | 18.10.2024 - 09:57, Güncelleme: 18.10.2024 - 09:57 984 kez okundu.
 

Giresun'da Kaymakamlarla Genel Değerlendirme Toplantısı Yapıldı

Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, 17 Ekim 2024 Perşembe günü Valilik toplantı salonunda üç önemli toplantı gerçekleştirildi.
İlk olarak, saat 14.00'de ilin güvenlik durumunun değerlendirildiği bir güvenlik toplantısı yapıldı.  Ardından, saat 15.00'de KÖYDES kapsamındaki projelerin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.  Günün sonunda ise saat 16.00'da kaymakamlarla genel bir değerlendirme yapıldı. Toplantılara; Vali Yardımcısı Şahin Bayhan ve Mehmet Fatih Yakınoğlu, kaymakamlar, emniyet müdürü, jandarma, Sahil Güvenlik yetkilileri ve diğer ilgili kurum temsilcileri katıldı. Vali Serdengeçti, toplantılar sonrasında yaptığı açıklamada, güvenlik toplantısında trafik, asayiş, kadına yönelik şiddet, terörle mücadele, uyuşturucuyla mücadele ve öğrencilerin güvenliği gibi konularda detaylı değerlendirmeler yapıldığını ve bu konularda son derece tedbirli ve duyarlı olmaya devam edeceklerini belirtti. KÖYDES toplantısıyla ilgili olarak ise Vali Serdengeçti, bütçenin en verimli ve etkin şekilde kullanılması ve ihtiyaç duyulan hizmetlerin üretilmesi için çalışacaklarını ifade etti. Genel değerlendirme toplantısında ise günün diğer önemli konuları ele alındı ve gelecek planlamalar yapıldı.  Toplantıların olumlu bir atmosferde geçtiği ve verimli sonuçlar doğurduğu belirtildi.
Giresun Valisi Mehmet Fatih Serdengeçti başkanlığında, 17 Ekim 2024 Perşembe günü Valilik toplantı salonunda üç önemli toplantı gerçekleştirildi.

İlk olarak, saat 14.00'de ilin güvenlik durumunun değerlendirildiği bir güvenlik toplantısı yapıldı.  Ardından, saat 15.00'de KÖYDES kapsamındaki projelerin değerlendirildiği bir toplantı gerçekleştirildi.  Günün sonunda ise saat 16.00'da kaymakamlarla genel bir değerlendirme yapıldı.

Toplantılara; Vali Yardımcısı Şahin Bayhan ve Mehmet Fatih Yakınoğlu, kaymakamlar, emniyet müdürü, jandarma, Sahil Güvenlik yetkilileri ve diğer ilgili kurum temsilcileri katıldı. Vali Serdengeçti, toplantılar sonrasında yaptığı açıklamada, güvenlik toplantısında trafik, asayiş, kadına yönelik şiddet, terörle mücadele, uyuşturucuyla mücadele ve öğrencilerin güvenliği gibi konularda detaylı değerlendirmeler yapıldığını ve bu konularda son derece tedbirli ve duyarlı olmaya devam edeceklerini belirtti.

KÖYDES toplantısıyla ilgili olarak ise Vali Serdengeçti, bütçenin en verimli ve etkin şekilde kullanılması ve ihtiyaç duyulan hizmetlerin üretilmesi için çalışacaklarını ifade etti. Genel değerlendirme toplantısında ise günün diğer önemli konuları ele alındı ve gelecek planlamalar yapıldı. 

Toplantıların olumlu bir atmosferde geçtiği ve verimli sonuçlar doğurduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.