Giresunspor’da gol krizi: "Atakları sonlandırmakta zorlanıyoruz"

SPOR (YH) - Yıldız Haber | 14.10.2024 - 16:34, Güncelleme: 14.10.2024 - 16:51 2904 kez okundu.
 

Giresunspor’da gol krizi: "Atakları sonlandırmakta zorlanıyoruz"

Giresunspor, kendi sahasında Menemen Belediyespor’a 2-0 mağlup olmasının ardından Teknik Direktör Metin Aydın açıklamalarda bulundu.
Giresunspor Teknik Direktörü Metin Aydın, Menemen Belediyespor'un ligdeki üst sıralar için mücadele eden bir takım olduğunu belirterek, "Deplasmanda etkili oynayan ve iyi sonuçlar alan bir takımdı. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Biz haddimizi bilerek oynadık. Karşı takımı tebrik ediyorum" dedi. Takımın genel durumu hakkında konuşan Aydın, "Takımımız adına söyleyeceklerim sınırlı. Oyuncularımızı ve oyunu geliştirme konusunda mesafe katediyoruz. Ancak atak sonlandırma ve gol bulmada sıkıntılarımız var. Biraz daha süreye ihtiyacımız var. Gol noktalarında daha etkili olup içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan çıkmak için var gücümüzle çalışacağız" şeklinde ifade etti. Giresunspor, bu sonuçla birlikte ligdeki mücadelesine devam ederken, gözler bir sonraki maçta olacak.
Giresunspor, kendi sahasında Menemen Belediyespor’a 2-0 mağlup olmasının ardından Teknik Direktör Metin Aydın açıklamalarda bulundu.

Giresunspor Teknik Direktörü Metin Aydın, Menemen Belediyespor'un ligdeki üst sıralar için mücadele eden bir takım olduğunu belirterek, "Deplasmanda etkili oynayan ve iyi sonuçlar alan bir takımdı. Maçın zor geçeceğini biliyorduk. Biz haddimizi bilerek oynadık. Karşı takımı tebrik ediyorum" dedi.

Takımın genel durumu hakkında konuşan Aydın, "Takımımız adına söyleyeceklerim sınırlı. Oyuncularımızı ve oyunu geliştirme konusunda mesafe katediyoruz. Ancak atak sonlandırma ve gol bulmada sıkıntılarımız var. Biraz daha süreye ihtiyacımız var. Gol noktalarında daha etkili olup içinde bulunduğumuz sıkıntılı durumdan çıkmak için var gücümüzle çalışacağız" şeklinde ifade etti.

Giresunspor, bu sonuçla birlikte ligdeki mücadelesine devam ederken, gözler bir sonraki maçta olacak.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.