TOGÜ'den deprem bölgesine hijyen kiti gönderildi

ASAYİŞ (AA) - Anadolu Ajansı | 10.03.2023 - 17:00, Güncelleme: 10.03.2023 - 15:21 3074+ kez okundu.
 

TOGÜ'den deprem bölgesine hijyen kiti gönderildi

TOKAT (AA) - Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinden (TOGÜ) Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği bölgeye hijyen kiti gönderildi.TOGÜ Ziraat Fakültesinde görevli kadın akademik ve idari personel, 60 hijyen kiti hazırladı. Hijyen kitleri, Osmaniye, Antakya, Hassa, Samandağ ve Defne'deki kadınlara ulaştırıldı.Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler için yapılacak harcamanın bu yıl deprem bölgesindeki kadınların ihtiyaçları için kullanıldığı belirtildi.

TOKAT (AA) - Tokat Gaziosmanpaşa Üniversitesinden (TOGÜ) Kahramanmaraş merkezli depremlerin etkilediği bölgeye hijyen kiti gönderildi.

TOGÜ Ziraat Fakültesinde görevli kadın akademik ve idari personel, 60 hijyen kiti hazırladı. Hijyen kitleri, Osmaniye, Antakya, Hassa, Samandağ ve Defne'deki kadınlara ulaştırıldı.

Her yıl 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikler için yapılacak harcamanın bu yıl deprem bölgesindeki kadınların ihtiyaçları için kullanıldığı belirtildi.


Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.