Yaşar ve Zere CHP’den aday adaylıklarını açıkladı!

SİYASET 05.12.2023 - 16:56, Güncelleme: 05.12.2023 - 16:56 6648+ kez okundu.
 

Yaşar ve Zere CHP’den aday adaylıklarını açıkladı!

Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Ertan Zere ve Şenol Yaşar aday adaylıklarını açıkladılar.
İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya parti üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlk aday tanıtımı Ertan Zere’nin gerçekleştirdiği toplantıda, “Gençlere, geleceğe ve Bulancak’a umut olmak dönüştürmek istiyoruz.” sözleriyle, Ertan Zere Bulancak’a farklı bir vizyon katmak istediğini dile getirdi. Şenol Yaşar: ‘Paylaşmaya hazırım!’ Şenol Yaşar aday tanıtım toplantısına, Giresun’lu şair Can Akengin’in ‘Pelikanların Şarkısı’ şiiriyle başladı. Birlik olmanın önemine ve geçmişte yaşanan hatalardan ders çıkarılması gerektiğine vurgu yapan Yaşar, “Elimdeki dosyada 28 tane Bulancak ile ilgili proje bulunmaktadır. Adaylık sürecimiz her ne şekilde sonuçlanırsa sonuçlansın; bu projeleri Bulancak Belediye Başkan adayı ile paylaşmaktan mutluluk duyarım.” diyerek, aday tanıtım toplantısına katılanlardan tam not aldı.  
Cumhuriyet Halk Partisi Bulancak İlçe Teşkilatı’nda düzenlenen aday tanıtım toplantısında, Ertan Zere ve Şenol Yaşar aday adaylıklarını açıkladılar.

İlçe Teşkilatında düzenlenen toplantıya parti üyeleri ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

İlk aday tanıtımı Ertan Zere’nin gerçekleştirdiği toplantıda, “Gençlere, geleceğe ve Bulancak’a umut olmak dönüştürmek istiyoruz.” sözleriyle, Ertan Zere Bulancak’a farklı bir vizyon katmak istediğini dile getirdi.



Şenol Yaşar: ‘Paylaşmaya hazırım!’
Şenol Yaşar aday tanıtım toplantısına, Giresun’lu şair Can Akengin’in ‘Pelikanların Şarkısı’ şiiriyle başladı. Birlik olmanın önemine ve geçmişte yaşanan hatalardan ders çıkarılması gerektiğine vurgu yapan Yaşar, “Elimdeki dosyada 28 tane Bulancak ile ilgili proje bulunmaktadır. Adaylık sürecimiz her ne şekilde sonuçlanırsa sonuçlansın; bu projeleri Bulancak Belediye Başkan adayı ile paylaşmaktan mutluluk duyarım.” diyerek, aday tanıtım toplantısına katılanlardan tam not aldı.





 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.