Bulancakspor 5 hafta sonra 1 puanla yetindi!

SPOR 07.01.2024 - 16:00, Güncelleme: 07.01.2024 - 16:00 7899+ kez okundu.
 

Bulancakspor 5 hafta sonra 1 puanla yetindi!

Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Bulancakspor, desplasmanda Karsspor ile karşı karşıya geldi.
Her iki takımda oyunu savunma psikolojisi ile oynamarken ciddi pozisyon üretemediler. Karsspor’un müsabaka sonunda ceza sahadına doldurulan pozisyonda Miraç’ın cizgi üzerinden çıkardığı tek  pozisyonla müsabaka tamamlanmış oldu. 0-0'lık skorla her iki takımda sahadan 1 puanla ayrıldı. 1926 Bulancakspor yöneticisi Bahtiyar Sezer; 0-0 biten Kars36 spor maçında takımın ortaya koyduğu futbol istenilen düzeyde değildi. Orta saha ve hücumda düşündüğümüz oyunun altında oynadık.Kaybettiğimiz 2 puan var."dedi.
Bölgesel Amatör Ligde mücadele eden Bulancakspor, desplasmanda Karsspor ile karşı karşıya geldi.

Her iki takımda oyunu savunma psikolojisi ile oynamarken ciddi pozisyon üretemediler. Karsspor’un müsabaka sonunda ceza sahadına doldurulan pozisyonda Miraç’ın cizgi üzerinden çıkardığı tek  pozisyonla müsabaka tamamlanmış oldu. 0-0'lık skorla her iki takımda sahadan 1 puanla ayrıldı.

1926 Bulancakspor yöneticisi Bahtiyar Sezer; 0-0 biten Kars36 spor maçında takımın ortaya koyduğu futbol istenilen düzeyde değildi. Orta saha ve hücumda düşündüğümüz oyunun altında oynadık.Kaybettiğimiz 2 puan var."dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.