Hırsızlar Şemsettin Mahallesi’ni mesken tuttu... Bu sefer başaramadılar!

ASAYİŞ 18.02.2024 - 14:53, Güncelleme: 18.02.2024 - 14:53 7299+ kez okundu.
 

Hırsızlar Şemsettin Mahallesi’ni mesken tuttu... Bu sefer başaramadılar!

Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı Şemsettin Mahallesi’nde, hırsız veya hırsızlar Demirkapı mevkii’ni mesken tuttu.
Olay, dün akşam saatlerinde gerçekleşti. Yaşar, Fahrettin ve Mustafa Apaydın’a ait evlere girmeye çalışan hırsız veya hırsızlar; evlerin içine giremeyince kepenklere zarar vererek, camları kırdılar. Geçtiğimiz yıllarda da aynı bölgede benzer hırsızlık olayları yaşandığını dile getiren ev sahipleri, olay sonrasında hemen polis ekiplerine haber verdiler. Olayla ilgili adli soruşturma devam ettiği bildirilirken, hırsızlardan korunmak için evlere kamera taktırmaları tavsiyesinde bulunuldu.
Giresun’un Bulancak ilçesine bağlı Şemsettin Mahallesi’nde, hırsız veya hırsızlar Demirkapı mevkii’ni mesken tuttu.

Olay, dün akşam saatlerinde gerçekleşti. Yaşar, Fahrettin ve Mustafa Apaydın’a ait evlere girmeye çalışan hırsız veya hırsızlar; evlerin içine giremeyince kepenklere zarar vererek, camları kırdılar.


Geçtiğimiz yıllarda da aynı bölgede benzer hırsızlık olayları yaşandığını dile getiren ev sahipleri, olay sonrasında hemen polis ekiplerine haber verdiler. Olayla ilgili adli soruşturma devam ettiği bildirilirken, hırsızlardan korunmak için evlere kamera taktırmaları tavsiyesinde bulunuldu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.