Başkan Sıbıç Atatürk'ün Arabasından Halkı Selamladı

GÜNDEM 18.05.2024 - 17:52, Güncelleme: 18.05.2024 - 18:15 5544+ kez okundu.
 

Başkan Sıbıç Atatürk'ün Arabasından Halkı Selamladı

Bulancak'ta Coşkulu 19 Mayıs Kutlamaları! Bulancak Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkulu bir kutlama ile başlattı.
Kortej yürüyüşü, Atatürk'ün temsili arabası ve bando eşliğinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Yürüyüşe Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir, Ayşegül Erdoğan, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş yürüyüşe katıldı. Cezaevi mevkiinden başlayan yürüyüş, yoğun katılımla Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Vatandaşlar Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile coşkulu bir şekilde kutlamalara katıldı. Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Atatürk'ün temsili arabasından halkı selamladı ve yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Gençlerimiz, bu bayram sizin bayramınız. Atatürk'ün izinden giderek bu vatanı daha da yücelteceğinize inanıyorum." Yürüyüşe katılan vatandaşlar da büyük bir coşku yaşadıklarını ifade ettiler. 20 yıldır böyle bir bayram coşkusu yaşamadıklarını belirten vatandaşlar, Başkan Sıbıç'a da teşekkür etmeyi ihmal etmediler. VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ....  
Bulancak'ta Coşkulu 19 Mayıs Kutlamaları! Bulancak Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı'nı coşkulu bir kutlama ile başlattı.

Kortej yürüyüşü, Atatürk'ün temsili arabası ve bando eşliğinde büyük bir coşkuyla gerçekleşti. Yürüyüşe Giresun Milletvekili Elvan Işık Gezmiş, Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Belediye Başkan Yardımcıları Reşat Nuri Özdemir, Ayşegül Erdoğan, İl Genel Meclis üyeleri, Belediye Meclis üyeleri ve çok sayıda vatandaş yürüyüşe katıldı.

Cezaevi mevkiinden başlayan yürüyüş, yoğun katılımla Bulancak Cumhuriyet Meydanı'nda sona erdi. Vatandaşlar Türk bayrakları ve Atatürk posterleri ile coşkulu bir şekilde kutlamalara katıldı.

Bulancak Belediye Başkanı Necmi Sıbıç, Atatürk'ün temsili arabasından halkı selamladı ve yaptığı konuşmada şunları söyledi: "Gençlerimiz, bu bayram sizin bayramınız. Atatürk'ün izinden giderek bu vatanı daha da yücelteceğinize inanıyorum."

Yürüyüşe katılan vatandaşlar da büyük bir coşku yaşadıklarını ifade ettiler. 20 yıldır böyle bir bayram coşkusu yaşamadıklarını belirten vatandaşlar, Başkan Sıbıç'a da teşekkür etmeyi ihmal etmediler.

VİDEOYU İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ....
 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve yildizhaber.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.